banner

 

 

EUS’ AFSLAG 23 POP-UP STORE A.S. ZATERDAG

 

afslag23 265Özcan Akyol – oftewel Eus- is zaterdag 28 oktober voor één dag eigenaar van zijn eigen boekhandel. Dan opent de ‘Afslag 23 pop-up store’ zijn deuren aan de Korte Bisschopstraat 15.

Eus is de hele dag aanwezig in zijn winkel. Hij ontmoet lezers en signeert zijn gloednieuwe roman ‘Afslag 23’. Maar dat is niet het enige: een speciale DJ zorgt voor muziek en alle bezoekers maken kans op fraaie prijzen.

Tegen ‘In de Buurt’ vertelde Eus: ‘Ik wilde op een ludieke wijze in contact komen met zoveel mogelijk mensen die me kennen van mijn boeken of van de televisie. Een pop up- store in een van de drukste winkelstraten van mijn eigen stad is hiervoor natuurlijk de ultieme manier. Een winkel runnen is nieuw voor mij, dus ik ga binnenkort nog even wat tips vergaren bij de prachtige boekhandels die er al zijn in boekenstad Deventer.”

Eus’ derde roman Afslag 23 is deze maand feestelijk gelanceerd. Het boek gaat over een jongen die enorm zijn best doet om iets van zijn leven te maken, maar daar ondanks allerlei goedbedoelde pogingen niet in slaagt.

Wij mogen Eus een beetje helpen in zijn winkel, dus wij zijn erbij. Komt u ook?

De pop up-store is op zaterdag 28 oktober van 10:00 uur tot 17:00 uur geopend in de Korte Bisschopstraat 15 in Deventer.

Özcan Akyol – 'Afslag 23'
Paperback € 22,50

 

BEST VERKOCHTE BOEK IN 2023 - AFSLAG 23

 

Cusanus
Over de wetende onwetendheid

Atlas van negen Hanzesteden

negen hanzesteden 265

Social media

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook

 

Michel Dijkstra
Japanse Filosofie

Dijkstra

Tommy Wieringa - Nirwana

DeHanze omslag 265

MENSEN EN RUÏNES
THEO DE FEYTER

© 2024 Boekhandel Praamstra