nieuwsbriefheader

 
     
  headerboekenweek

 

De uitgestelde 86e editie van de landelijke Boekenweek wordt van 29 mei tot en met zondag 6 juni 2021 gevierd.Boekenweekgeschenk en boekenweekessay

 

Voor de Boekenweek 2021 heeft Hanna Bervoets het Boekenweekgeschenk geschreven. Bij besteding van € 15 aan Nederlandstalige boeken krijgt u het Boekenweekgeschenk cadeau. Roxane van Iperen schreef het Boekenweekessay 2021. Het essay is te koop voor € 3,75. Babs Gons heeft het Boekenweekgedicht geschreven. Dit is gepubliceerd in dagblad Trouw.

 

 

Geschenk en Hanna 280   Essay en Roxane 280 

 

Om de drukte te spreiden en winkelbezoek voor iedereen veilig te houden, zijn deze uitgaven de hele maand juni beschikbaar.

 

 

Signeersessies Bart Chabot en A.L. Snijderschabotsigneert   snijderssigneert

 
Op donderdag 3 juni gaat Bart Chabot het land in op flits-signeertournee: in een snelle sessie van 11.45-12.15 uur signeert hij zijn nieuwste boek ‘Hartritme’ in de winkel.

 

Vorig jaar presenteerde hij ‘Mijn vaders hand’, een boek waarin hij zijn jeugd schetst. Hij groeide op met een vader en moeder die grote moeite lijken te hebben met het ouderschap. Iedere misstap van het kind gaat gepaard met geschreeuw en fysiek geweld. ‘Hartritme’ is het vervolg op deze autobiografische roman, waarna nog een derde deel zal volgen.

 

snijderssigneert 280

  TatTvamAsi

 

Op vrijdag 4 juni om 16.00 uur ontvangen wij A.L. Snijders. Hij zal dan onder andere zijn twaalfde bundel met Zeer Korte Verhalen ‘Tat Tvam Asi’ signeren. De auteur is de bedenker van dit literaire genre en deze verzameling is, net als zijn eerdere werk, een echte aanrader. Onlangs stond er nog een 5 sterrenrecensie in de NRC over ‘Tat Tvam Asi’. Snijders neemt de tijd om elk boek met zijn mooie gekalligrafeerde handschrift te verfraaien

 

 

 

  

 


Kijk voor meer informatie en het volledige programma op deventerboekenweek.nl

en volg de Deventer Boekenweek op Facebook en Instagram.

 

deventerboekenweek

 

 
 
 
     
 
 
 

 

BEST VERKOCHTE BOEK IN 2023 - AFSLAG 23

 

Cusanus
Over de wetende onwetendheid

Atlas van negen Hanzesteden

negen hanzesteden 265

Social media

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook

 

BEST VERKOCHTE THRILLER 2023
Het perfecte zusje
van Anna van den Breemer


perfecte zusje

Tommy Wieringa - Nirwana

DeHanze omslag 265


Salon de Praam

© 2024 Boekhandel Praamstra