banner 540 zomer

 
     
 
Kerstmis 2021

     

Wat hadden wij u graag ontvangen in onze nieuwe winkel in deze laatste week voor Kerst. Helaas, dat mag niet zo zijn. Gelukkig hebben we wel mogelijkheden om u met kerstcadeaus te helpen. We mogen een afhaalloket inrichten aan de voordeur en dat is een groot verschil met een jaar geleden, want u kunt uw bestelde boek nu ‘gewoon’ bij ons afhalen tot ’s middags 5 uur.

Laat ons weten welke boeken wij voor u mogen reserveren of bestellen. Wij verpakken die voor u in kerstpapier, zodat ze al ingepakt voor u klaar staan.

 

Mocht u een bezoek aan de binnenstad liever vermijden, dan kunt u uw aankopen ook via de webshop bestellen en dan kiezen voor ‘bezorgen’. Boeken die u zo bestelt worden dan zonder onze tussenkomst vanuit een centraal magazijn verstuurd en portvrij door de post bij u bezorgd. Wilt u niet op die manier bestellen dan kunnen wij ook bij u bezorgen, maar let wel: onze mogelijkheden om voor de Kerst nog te bezorgen zijn beperkt.

 

Wij wensen u, juist in de nare omstandigheden van nu, heel fijne feestdagen en een gezond nieuwjaar. En wij gaan u volgend jaar graag weer ontvangen in onze nieuwe winkel.

Medewerkers Praamstra

 

      

FIJNE FEESTDAGEN

 



 

 

 

 

 

BEST VERKOCHTE BOEK IN 2023 - AFSLAG 23

 

Cusanus
Over de wetende onwetendheid

Atlas van negen Hanzesteden

negen hanzesteden 265

Social media

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook

 

Michel Dijkstra
Japanse Filosofie

Dijkstra

Tommy Wieringa - Nirwana

DeHanze omslag 265

Dromen over het bestaan
CARLYN WESTERINK

© 2024 Boekhandel Praamstra