CLEMENS HOGENSTIJN
Anna van den Breemer
Boek over opvoedkwesties
Leestip: Willem Du Gardijn
Chrisjan van Marissing

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips
Albert Cossery
Grote dieven kleine dieven
De Bergenvaarders
Danièle Knirim
 
 
 
 

banner 540 zomer

 
     
 
TERUGBLIK OP DE BOEKENMARS


Voordracht

 foto: Renze Koenes    
      

Wij kunnen het nog steeds nauwelijks geloven: wat een feestdag was de opening van onze nieuwe winkel afgelopen zaterdag.

Overweldigend is het woord dat nog steeds overheerst bij een terugblik op het weekend. Dat zoveel bekenden, klanten, vrienden en kennissen hebben willen deelnemen aan de boekenmars, dat die zoveel applaus en warmte ontving, wij zijn er nog steeds stil van. Eus, Johanneke, Luuk: wat een mooie woorden, gedichten en liederen hadden jullie voor ons in petto. Dank, dank, dank voor al dit moois.

Velen van u hebben inmiddels onze nieuwe winkel bezocht en ons gecomplimenteerd met onze nieuwe huisvesting. Gedragen door uw enthousiasme gaan wij ons verder inzetten voor Praamstra als een plek om te koesteren en je te laten inspireren. Met actuele boeken en klassiekers, literair of voor vertier, met kunstboeken en kookboeken. Wij blijven de culturele huiskamer van de stad in ons sfeervolle nieuwe pand dat wij graag met u delen.

Chrisjan van Marissing & Paula Mullié

Voor meer foto’s zie onze facebookpagina >>.

 

 

 

MARLIES KOERS SIGNEERT

 


Marlies Koers signeert haar nieuwe boek ‘Sorry dat ik je wakker bel


Maries-koers

Marlies Koers is een bekende verloskundige in onze regio en heeft al menige moeder geholpen met ter wereld brengen van haar baby.

Vorig jaar kwam haar eerste boek uit: ‘Dagboek voor een verloskundige’, dat al snel een succes werd. Nu is er haar tweede boek ‘Sorry dat ik je wakker bel’, waarin zij opnieuw een uniek inkijkje geeft in haar dynamische leven als verloskundige. 


Donderdagavond 30 september, 19.30 uur. Toegang vrij.

‘Sorry dat ik je wakker bel’,
paperback € 20,99


‘Dagboek van een verloskundige’,
paperback € 20,99

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor