CLEMENS HOGENSTIJN
Anna van den Breemer
Boek over opvoedkwesties
Leestip: Willem Du Gardijn
Chrisjan van Marissing

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips
Albert Cossery
Grote dieven kleine dieven
De Bergenvaarders
Danièle Knirim
 
 
   
 
 

banner 540 zomer

 
       
 
Donderdagavond 2 september: de laatste lezing in ons huidige pand vòòrdat wij verhuizen.

Atlas van de IJssel, presentatie door de auteurs


IJssel-bij-Deventer

Wij ontvangen de makers van de Atlas van de IJssel, Albert Corporaal en Dirk van der Ziel die in een gezamenlijke presentatie vertellen over de betekenis van de Atlas in historisch, actueel en toekomstig perspectief.


De IJssel is de jongste rivier van Nederland, en ook de mooiste. Haar rijke geschiedenis telt ups en downs, van de glorieuze Hanzetijd tot de grote verdroging daarna. Onze voorouders hadden moeite de IJssel de eeuwen door levensvatbaar te houden. Hun ervaringen doen ertoe als we nadenken over de impact van klimaatverandering in onze tijd.

Donderdag 2 september, aanvang 20.00 u
Entree € 5,00 inclusief consumptie.

Vanwege de 1,5 m onderlinge afstand zijn 30 plaatsen beschikbaar.


Reserveren kan in de winkel,
per telefoon: 0570-675925,
of via het bestelformulier.

 

 

 

 

 

 

 

VERHUIS MET PRAAMSTRA MEE
NAAR DE LANGE B!


Boekenmarsloop


Op zaterdag 25 september verhuizen we de laatste boeken vanuit onze huidige plek naar ons nieuwe Praamstra-pand op de Lange Bisschopsstraat nummer 1.

Dat doen we graag samen met u en andere Praamstra-fans! We verzamelen die 25e september tussen 10.30 uur en 11.00 uur op ons oude adres aan de Keizerstraat. Daar krijgt u dan uw papieren Praamstra-uil aangereikt (als u wilt ook als hesje voor over uw kleding) en een van de boeken van de laatste verhuisstapel.

Vanaf 11.00 uur vertrekken we vervolgens een voor een in een lang lint van boekenliefhebbers via een speciale route richting de Lange B. nummer 1.

Dat doen we met muzikale begeleiding, onder andere op de melodie van de enigszins aangepaste evergreen “These books are made for walking”.

Uiterlijk om 13.00 uur hopen we dan allemaal “over” te zijn. Meld u nu aan voor deze bijzondere Praamstra-boekenoptocht van de Keizerstraat naar de Lange B. Doe dat s.v.p. door vòòr 20 september a.s. uw naam aan ons door te geven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We zien u dan graag ergens vanaf 10.30 uur op zaterdag 25 september a.s. op de kop van de Brink.

 

 

 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor