Frans Strijards
Als een nacht zonder slaap
Michael Rhebergen
De laatste riviervissers
Almar Otten
Het Alerdinck mysterie

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips
LEESTIP
Herman Hesse
Narziss en Goldmund
Joke van Vliet
Wanneer de herten komen
Inez Koning in
Salon de Praam
 
 
   
 

banner 540 zomer

 
     
 
MARJOLIJN VAN HEEMSTRA - 23 JULI


Heemstra

Op 23 juli is Marjolijn van Heemstra in de winkel om te praten over haar veelbesproken boek ‘In lichtjaren heeft niemand haast’.


“De wereld bezien door de ogen van Marjolijn van Heemstra is een wonderbaarlijke en waardevolle ervaring. Van Heemstra is niet alleen een fantastische schrijver, maar ook echt een unieke en bijzonder mooie denker. Alles waar Marjolijn over schrijft, wordt boeiend.” (Babs Gons, schrijver en performer)

 

“Een hoopvolle en ontroerende zoektocht naar kosmologisch bewustzijn en menselijke verbondenheid. Marjolijn van Heemstra belicht de glinsterende draden die ons bestaan in het hier en nu verbinden met de eindeloosheid van ruimte en tijd. (Govert Schilling, wetenschapsjournalist)

Vrijdag 23 juli, aanvang 20.00 uur.

Entree € 10,00 inclusief consumptie
Reserveren kan in de winkel,
per telefoon 0570-675925.
of via het formulier

 

‘In lichtjaren heeft niemand haast’ / Marjolein van Heemstra
Paperback € 20,00

 

Bestel via ons formulier >>

 

 

 

MET PRAAMSTRA MEE NAAR DE LANGE B
 - EXTRA OPRUIMING -Zoals u inmiddels weet, gaat de winkel in september verhuizen naar Lange Bisschopstraat 1. Nu de verhuizing langzamerhand in zicht komt, houden wij u de komende tijd op de hoogte van de voorbereidingen.

Sleutelmoment

 

 

Op 1 juli kregen we de sleutel van het nieuwe pand, een feestelijk moment!
Het passen en meten, dat tot dan toe alleen op papier kon, is nu echt begonnen. Een echte verbouwing is gelukkig niet nodig, maar we gaan wel enkele kleine aanpassingen aan de indeling doen, zodat alle boekenkasten straks een mooie plek krijgen.


Vanwege de verhuizing hebben we deze weken een extra grote opruiming. Heel veel boeken zijn nu stevig afgeprijsd! En omdat we met de verkoop ervan stoppen, zijn alle CD’s op de tweede verdieping nu voor de helft van de prijs. Komt u ook even snuffelen?

 
     
 
 

 
 
 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor