Frans Strijards
Als een nacht zonder slaap
Michael Rhebergen
De laatste riviervissers
Almar Otten
Het Alerdinck mysterie

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips
LEESTIP
Herman Hesse
Narziss en Goldmund
Joke van Vliet
Wanneer de herten komen
Inez Koning in
Salon de Praam
 Meesters- en Juffenavond met Jan Paul Schutten

In de aanloop naar de Kinderboekenweek organiseren we samen met de Bibliotheek Deventer onze jaarlijkse Meesters- en Juffenavond. Deze keer ontvangen we Jan Paul Schutten, schrijver van talrijke boeken over de natuur, over wetenschap en allerlei andere onderwerpen die hem interesseren. Boeken die er opvallend mooi uitzien en dan ook vaak bekroond zijn. De perfecte inspirator voor leerkrachten van de basisschool dus. Zie voor meer informatie onze website.De avond is ook toegankelijk voor niet-leerkrachten.

Meesters- en Juffenavond met Jan Paul Schutten,  maandag 23 september, aanvang 20.00 uur, toegang vrij, graag reserveren via boekhandelpraamstra.nl

 

 Abdelkader Benali te gast, interview Albert Reinink

Op 24 september verschijnt het nieuwe boek van Abdelkader Benali, De weekendmiljonair. Zaterdag 28 stond al een voorstelling van hem gepland in Theater Bouwkunde (er zijn nog een paar kaarten). ’s Middags komt hij eerst naar Praamstra. Vanaf 4 uur is hij in de winkel, voor een interview door Albert Reinink, voor een meet en greet en voor het signeren van zijn nieuwe boek.

Abdelkader Benali, interview door Albert Reinink, zaterdag 28 september, 16.00 uur, toegang vrij
uitgave De weekendmiljonair, gebonden € 21,50

 

 Michel Dijkstra, lezing over ‘In alle dingen heb ik rust gezocht’

Michel Dijkstra is filosoof en journalist en woont in Deventer. Hij schrijft voor o.m. Trouw en Filosofie Magazine en publiceerde boeken op het gebied van oosterse filosofie. Zeer onlangs is hij gepromoveerd op zenmeester Dögen en Meister Eckhart. ‘In alle dingen heb ik rust gezocht’ is gebaseerd op zijn proefschrift. In dit boek gaat Dijkstra in op de middeleeuwse denkers zenmeester Dögen en Meister Eckhart, die vanuit respectievelijk het boeddhisme en het Christendom een antwoord zochten op de vraag hoe de veelheid van het leven het hoofd te bieden, en wat uiteindelijk de zin van het leven is.

Michel Dijkstra, lezing over ‘In alle dingen heb ik rust gezocht’, zondag 29 september,  aanvang 15 uur, toegang vrij, graag reserveren via boekhandelpraamstra.nl   
uitgave ‘In alle dingen heb ik rust gezocht’, paperback € 15,00.

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor