Frans Strijards
Als een nacht zonder slaap
Michael Rhebergen
De laatste riviervissers
Almar Otten
Het Alerdinck mysterie

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips
LEESTIP
Herman Hesse
Narziss en Goldmund
Joke van Vliet
Wanneer de herten komen
Inez Koning in
Salon de Praam

Op de kalender eerst vandaag om 12 uur de presentatie van Deventer Raamwerk.
Maar er zit meer in de pijplijn waarover wij u willen informeren:

 Zaterdag 14 april Bookstore Day

 

   

Uit het persbericht:
Na een succesvolle eerste Bookstore Day wordt op 14 april 2018 een tweede editie georganiseerd. Op die dag vieren we de boekhandel en zijn klant. Met tientallen exclusieve uitgaven in gelimiteerde oplagen, gesigneerde exemplaren en sterk in prijs verlaagde boeken. Met optredens van ruim honderd schrijvers in zo’n tweehonderd boekwinkels in het hele land. Want een boekwinkel is meer dan een winkel. Hij vormt de spil van een gemeenschap en wordt geleid door creatieve ondernemers en gedreven door verkopers die bovenal gepassioneerde lezers zijn. In een boekwinkel wordt je verbeelding aangeraakt.
En dat is reden voor een feestje. Bookstore Day dus, op 14 april 2018.
Wij ontvangen in boekhandel Praamstra op Bookstore Day twee auteurs :

 12.30 Thomas Heerma van Voss

14.30 Oscar van den Boogaard

 

  Thomas Heerma van Voss (1990, Amsterdam) schreef onder meer de romans De Allestafel (2009) en Stern (2013) en de verhalenbundel De derde persoon (2014). In augustus 2017 verscheen de non-fictie-bundel Plaatsvervangers. Hij publiceert interviews, verhalen en artikelen in onder meer De Groene Amsterdammer en op De Correspondent.

 

  Oscar van den Boogaard (1964) debuteerde met de roman Dentz die in 1990 verscheen bij Athenaeum - Polak & Van Gennep: op dat moment was hij de enige levende schrijver van die uitgeverij. Daarop volgde een lange reeks romans, onlangs nog het veelbesproken Kindsoldaat , waarin de geschiedenis van twee voorname Nederlandse families wordt geschetst, door de ogen van de laatste telg, die vermoedens heeft dat hij een zoon is van prins Bernhard.

 

  Janneke van der Veer (*1953) rondde in 2005 de studie algemene cultuurwetenschappen aan de Open Universiteit af. Samen met Joke Linders schreef ze de biografie Han G. Hoekstra (1906-1988). Van 1993 tot 2013 was ze hoofdredacteur van Boekenpost.

Als freelance publicist schrijft ze over (jeugdboeken)auteurs, boekgeschiedenis, margedrukwerk en volkscultuur. ‘Onrustig is ons hart’ : Leven en schrijverschap van Diet Kramer (1907-1965) is haar proefschrift. Janneke van der Veer (*1953) rondde in 2005 de studie algemene cultuurwetenschappen aan de Open Universiteit af. Samen met Joke Linders schreef ze de biografie Han G. Hoekstra (1906-1988). Van 1993 tot 2013 was ze hoofdredacteur van Boekenpost. Als freelance publicist schrijft ze over (jeugdboeken)auteurs, boekgeschiedenis, margedrukwerk en volkscultuur. ‘Onrustig is ons hart’ : Leven en schrijverschap van Diet Kramer (1907-1965) is haar proefschrift.

 

 

 

 

 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor