Geschiedenis van Deventer
Vogelposter
Hij is er weer! De enige echte vogelposter van Jan M. Verburg AKA Tom Tippelaar. Uitsluitend bij ons verkrijgbaar. Prijs € 10,00
Atlas van de IJssel

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips
In Memoriam K. Schippers
Albert Cossery
Jan M. Verburg
Juffen & meestersavond met Annet Schaap


In de aanloop naar de Kinderboekenweek (4 t/m 15 oktober) organiseren wij samen met de Bibliotheek Deventer opnieuw een inspiratieavond voor juffen en meesters op maandag 25 september om 19.00 uur.
Dit keer is Annet Schaap onze gast, een van de bekendste illustratoren van ons land. Zij heeft talloze boeken voorzien van haar kenmerkende, grappige tekeningen. Denk aan de 'Hoe overleef ik ...' reeks, aan de boeken van Jacques Vriens, Superjuffie en nog veel meer.
In het voorjaar verscheen haar eerste jeugdboek:'Lampje', meteen een schot in de roos : een meesterlijk boek over een vuurtorendochter, stoere piraten en zeewezens. En vanzelfsprekend door haar zelf geïllustreerd.

Toegang is gratis. Uitgebreide informatie en aanmelden via boekhandelpraamstra.nl.

Voor de Kinderboekenweek staan mooie plannen op de kalender, op zondag 15 oktober het Kinderboekenweekfestijn in de Deventer Schouwburg en op donderdagmiddag 5 oktober de Griezelbus bij ons voor de deur.

Terwijl al deze maand weer aantrekkelijke nieuwe boeken de winkel binnenstromen, bijv.twee thrillers van gevestigde namen  'Heks' van Camilla Lackberg en een vijfde deel in de Millennium-reeks door David Lagercrantz, 'De man die zijn schaduw zocht'.

Romans van Jan Siebelink, 'De buurjongen' en Arthur Japin, 'Kolja'.
Onze zomerfavoriet 'Het achtste leven' van Nino Haratischwili is ook in het najaar een prachtig boek, echt een hoogtepunt.

 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor