Geschiedenis van Deventer
Vogelposter
Hij is er weer! De enige echte vogelposter van Jan M. Verburg AKA Tom Tippelaar. Uitsluitend bij ons verkrijgbaar. Prijs € 10,00
Atlas van de IJssel

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips
In Memoriam K. Schippers
Albert Cossery
Jan M. Verburg
Marcel Verreck, Deventersestraat - Boekpresentatie vrijdag 19 mei, 17 uur.


Marcel Verreck's schrijversbloed blijft stromen, dus de reeks Deventer Moordzaken wordt wederom uitgebreid. Ook deze keer moet Martin Taal, de Haagse recherche-inspecteur in Deventer dienst, weer in actie komen in dit nieuwe verhaal waarin zowel Deventer als Den Haag het decor vormen.


Op 19 mei a.s. is boekhandel Praamstra het toneel van een ludieke presentatie. 

Voor Elisabeth uit Bathmen duurt de weg naar haar school in Deventer elke dag te lang. Er is immers zoveel te zien. Zinnen waaien haar aan, de wereld ligt voor haar open. Het kan niet anders dan dat zij reizend en schrijvend haar grenzen zal verleggen.En dan Ulli Krijger, politieke held uit Deventer met Molukse roots, de nieuwe sensatie van het Binnenhof, wie zou hem iets misgunnen ? Ondertussen zit Martin Taal met zijn team in de IJsselstad op een misdrijf te wachten. Tot er op zeker moment een dringende aanleiding is om het tableau de la troupe naar het bekende maar ook mysterieuze Den Haag te verplaatsen.

Boekpresentatie , vrijdag 19 mei , 17 uur , toegang vrij

Marcel Verreck, Deventersestraat, paperback, € 19,95

Josha Zwaan Concertlezing in het Etty Hillesum Centrum

Jiddische liederen rond een aangrijpend verhaal.

Wij attenderen u graag op deze lezing bij onze partner in de Roggestraat.

Josha Zwaan’s debuutroman Parnassia (2010) werd een geweldig succes. Onlangs verscheen een gebonden jubileumeditie.  Josha houdt een lezing over haar roman die zij baseerde op historische feiten: in het Nederland van na de Tweede Wereldoorlog werd het voor ondergedoken joodse kinderen vaak beter geacht bij hun christelijke pleegouders te blijven dan terug te keren naar hun eigen familie.

De lezing wordt muzikaal omlijst met Jiddische liederen passend bij de tekst, gezongen door sopraan Ellen Pieterse, begeleid op accordeon door Rien Wulffraat.

Josha Zwaan, Concertlezing in het Etty Hilleum Centrum, Roggestraat 3, Deventer. Donderdag 18 mei, 20.00 uur. Entree € 9,00. Reserveren uitsluitend bij het Etty Hillesum Centrum: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Parnassia, geb 15,00
Zeevonk, pap, € 10,00
Dwaallicht, pap, € 19,95
Zijspoor, pap, € 19,99

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor