Geschiedenis van Deventer
Vogelposter
Hij is er weer! De enige echte vogelposter van Jan M. Verburg AKA Tom Tippelaar. Uitsluitend bij ons verkrijgbaar. Prijs € 10,00
Atlas van de IJssel

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips
In Memoriam K. Schippers
Albert Cossery
Jan M. Verburg
Bookstore day, Kester Freriks, Almar Otten, Gerben Hellinga


Op zaterdag 29 april a.s. vieren we de allereerste Independent Bookstore Day. Op deze dag is het feest in de onafhankelijke boekwinkels! Dat wordt gevierd met exclusieve uitgaven en speciale aanbiedingen, die alleen op 29 april geldig zijn.
Ook bij ons kunt u deze specials en eenmalige aanbiedingen vinden. Maar er is meer: om 12.00 komt Kester Freriks vertellen over rare vogels en dwaalgasten n.a.v. zijn boek ‘Het nieuwe vogels kijken’. Tevens zal hij een preview geven van zijn nieuwste boek ‘Langs de IJssel’, dat op 23 juni uitkomt. Iedereen is van harte welkom, de toegang is gratis.

Op Bookstore Day wordt een wens gerealiseerd die al lang bij ons leeft: een kast ‘Made in Deventer’. Hierin komen de boeken te staan die geschreven zijn door Deventer auteurs, van Özcan Akyol tot Katja Staartjes.

De feestelijke opening van deze kast wordt gedaan door Almar Otten, om 14.00. Alle Deventer auteurs worden uitgenodigd, dus dit is uw kans kennis met hen te maken.


Bookstore Day, zaterdag 29 april van 9.30 tot 17.30

Programma:
12.00 Kester Freriks over ‘Vogels kijken’
14.00 Onthulling kast ‘Made in Deventer’ door Almar Otten
15.00 Gerben Hellinga signeert
De hele dag: exclusieve uitgaven en speciale aanbiedingen

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor