Geschiedenis van Deventer
Vogelposter
Hij is er weer! De enige echte vogelposter van Jan M. Verburg AKA Tom Tippelaar. Uitsluitend bij ons verkrijgbaar. Prijs € 10,00
Atlas van de IJssel

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips
In Memoriam K. Schippers
Albert Cossery
Jan M. Verburg

 

  Boekpresentatie ‘De kantorenkoning’

Samen met uitgeverij Balans nodigen wij u uit voor het bijwonen van de presentatie van het boek ‘De kantorenkoning, opkomst en ondergang van het Eurocommerce-imperium’ van de auteurs Raymond Korse en Jan Smit.

Waarom was Eurocommerce zo’n succes? Waar ging het mis? Waarom lieten de banken Ger Visser zo lang zijn gang gaan? Aan de hand van uitgebreid onderzoek en gesprekken met de hoofdrolspelers maken Raymond Korse en Jan Smit in De kantorenkoning een even ontluisterende als meeslepende reconstructie van een vastgoeddrama. Raymond Korse is als journalist verbonden aan De Stentor. Jan Smit (1962) is financieel-economisch journalist en auteur. Hij werkte onder meer bij het ANP en HP/De Tijd.

Boekpresentatie , vrijdag 24 februari , 17.00 uur, entree vrij


‘De kantorenkoning’ , 288 pagina’s, paperback , € 19,99

 

 

 

 

  Lezing Paul Gellings over Patrick Modiano

Op initiatief van de Alliance Française Deventer houdt Paul Gellings een lezing over Modiano, Nobelprijswinnaar van 2014. Uitgangspunt van de lezing zal zijn: het Parijs van Patrick Modiano, omdat daarmee een goed beeld van zijn werk geleverd kan worden. Paul Gellings is vertaler, schrijver, dichter en columnist.

Lezing Paul Gellings, maandag 27 februari , 20.00 uur.

Entree vrij voor leden Alliance Francaise, niet-leden € 7,50 incl koffie/thee en een goed glas, leden Deventer Literair € 5,00

 

 

 

 

 

  Waanders en de Kunst


In onze winkel treft u een speciale selectie aan van boeken gemaakt door uitgeverij Waanders en de Kunst. Dat betekent fraaie, zorgvuldig geproduceerde titels, bijvoorbeeld het boek over de Deventer schilder A.C.Gerritsen , waaraan momenteel een expositie in de Bergkerk is gewijd. Absoluut hoogtepunt is de map met 7 etsen in facsimile van Hercules Segers, gemaakt n.a.v. de tentoonstelling in het Rijksmuseum. Deze etsen zijn te zien in een kleine expositie op onze verdieping. Ze zijn ook te koop, los voor 245 euro, de complete map voor 1275,00 euro.

 

 

  Elsa Visser, expositie yoga-collages


Elsa Visser is beeldend kunstenaar en yogadocente. Deze twee disciplines brengt zij samen in een reeks collages waarin zij yoga-houdingen verbeeldt.  Deze collages exposeert zij op onze bovenverdieping tot 22 maart. Van de collages zijn luxe wenskaarten gemaakt verpakt in een set van vijf kaarten van een hoge kwaliteit reliëfpapier met een bijpassende envelop. Een set van 5 kaarten kost € 15,50. Ook de originele werken zijn te koop

 

 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor