Geschiedenis van Deventer
Vogelposter
Hij is er weer! De enige echte vogelposter van Jan M. Verburg AKA Tom Tippelaar. Uitsluitend bij ons verkrijgbaar. Prijs € 10,00
Atlas van de IJssel

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips
In Memoriam K. Schippers
Albert Cossery
Jan M. Verburg
Opening expositie Ada Bunschoten

Onze eindejaarsexpositie is geheel gewijd aan het werk van de inmiddels 89-jarige kunstenares Ada Bunschoten die woont en werkt in Diepenveen. Estrellita Bartelsman maakte een selectie uit het werk en verzorgde ook de inrichting van de expositie in onze winkel. De tentoongestelde tekeningen en schilderijen zijn te koop.
De feestelijke opening vindt plaats op zaterdag 3 december om 17.30 uur en wordt verricht door Johan Bunt, scheidend voorzitter van de Vereniging Beeldend Kunstenaars Deventer. De toegang is vrij , u bent van harte welkom.

 

 Lezing Eva Rovers over Boud, de biografie van Boudewijn Büch


Een van de opvallendste nieuwe titels van dit najaar is de biografie van Boudewijn Büch, geschreven door Eva Rovers. Voor haar onderzoek naar Büch kreeg zij van de gezamenlijke erven exclusief toegang tot het persoonlijke archief van Büch, dat nog tot 2030 gesloten blijft. Dankzij de toegang tot zijn 67 dagboeken, ruim 1500 foto's en talloze brieven was zij in staat een indringend portret te schrijven van het fenomeen Boudewijn Büch. 'BOUD' mocht rekenen op lovende kritieken.
Eva Rovers bezoekt onze winkel voor een lezing over 'Boud' en het ontstaan van dit boek.

 

 

Lezing Eva Rovers over Boud, donderdag 8 december,
Aanvang 20.00 uur, entree € 5,00,

reserveren in de winkel, per telefoon 0570-675925
of via boekhandelpraamstra.nl

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor