Geschiedenis van Deventer
Vogelposter
Hij is er weer! De enige echte vogelposter van Jan M. Verburg AKA Tom Tippelaar. Uitsluitend bij ons verkrijgbaar. Prijs € 10,00
Atlas van de IJssel

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips
In Memoriam K. Schippers
Albert Cossery
Jan M. Verburg
Presentatie poëziegrafiek Angeline Lips/Kira Wuck

Beeldend kunstenaar Angeline Lips liet zich al vaker bij haar grafisch werk inspireren door poëzie, van Jan Arends bijvoorbeeld, Herman de Coninck en Federico Garcia Lorca. Nu heeft ze een cassette gemaakt met gedichten van Kira Wuck,  de dichteres die in 2012 debuteerde met haar bundel “Finse meisjes”.  Kira Wuck is er zelf om die in ontvangst te nemen. Ze draagt voor uit haar werk, ook uit de zojuist verschenen verhalenbundel Noodlanding. Angeline Lips licht toe hoe haar werk tot stand komt bij dat van de dichteres.  

Zondagmiddag 31 januari , 15.00 uur , toegang vrij

 

Herman Posthumus Meyjes gebundeld


Herman Posthumus Meyjes werd in augustus vorig jaar als stadsdichter van Deventer opgevolgd door Johanneke ter Stege.

Een aantal van zijn stadsgedichten is nu samengebracht met een selectie uit zijn vrije werk. De bundel met als titel “Woordkroos” verschijnt bij uitgeverij Kontrast en bevat ook een cd waarop hij 24 van zijn gedichten voordraagt.

Presentatie in Theater Bouwkunde ter gelegenheid van de landelijke Gedichtendag ( aanvang 20.00 uur). Daarna is er gelegenheid de bundel aan te schaffen en te laten signeren door de dichter.

Herman Posthumus Meyjes, Woordkroos, €  15,00
 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor