Geschiedenis van Deventer
In Memoriam
A.L. Snijders
IJsselbiënnale 2021
Atlas van de IJssel

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips
Biografie Nescio
Gannef
Esther Kokmeijer

 

Terwijl vandaag de mussen van het dak vallen kondigen wij een voor vogelliefhebbers aantrekkelijk evenement aan:

 

De Grutto is het nieuwste deel in de reeks vogelmonografieën van Atlas Contact, waarin eerder verschenen : de Kauw, de Rotgans, de Slechtvalk en de (bekroonde) Gierzwaluw. Prijzen lopen uiteen van € 21,99 tot € 34,99 ) Locatie is het Vogeleiland, aanmelden via onze partner  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Peter Westendorp, Architectuurfotografie, expositie

Peter Westerhof fotografeert moderne architectuur. De afgelopen tijd fotografeerde hij recente gebouwen in onder meer Deventer, Rotterdam,  Kopenhagen en verschillende plaatsen in Portugal. In zijn foto's zijn kleuren en lijnen belangrijk. Een selectie van zijn werk is de hele maand juli te zien op de tweede etage van boekhandel Praamstra.Meer werk is te zien op www.peterwesterhof.nl. Door zijn pagina op Facebook te liken, blijft u op de hoogte van nieuw werk: https://www.facebook.com/architectuur.foto

                                              

 

Actie voor Nepal, Lopen over de grens

Van Katja Staartjes' boek hebben we sinds de start van de actie 34 exemplaren verkocht, waarmee nu € 340  voor Nepal kan worden overgemaakt. Omdat de actie zo'n succes is gaan we er mee door : Lopen over de grens , € 35,95 , waarvan € 10,00 bestemd voor Nepal. 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor