Geschiedenis van Deventer
Vogelposter
Hij is er weer! De enige echte vogelposter van Jan M. Verburg AKA Tom Tippelaar. Uitsluitend bij ons verkrijgbaar. Prijs € 10,00
Atlas van de IJssel

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips
In Memoriam K. Schippers
Albert Cossery
Jan M. Verburg

Eindejaarsexpositie actuele Deventer kunst, Opening donderdag 11 december

Net als in december van het vorig jaar is bij boekhandel Praamstra op de 2e verdieping een verkoopexpositie ingericht van recent werk van Deventer kunstenaars. Ruim 30 van hen gaven gehoor aan een oproep om in de cadeaumaand december hun werk in de boekhandel te laten zien. De kunstwerken zijn niet zoals vorig jaar ondergebracht in de bovenkasten, maar staan gewoon tussen de boeken in de kast, wat tot verrassende effecten leidt. De expositie werd gerealiseerd door de Vereniging Beeldend Kunstenaars Deventer.De deelnemende kunstenaars tonen elk twee of meer werken , met een verkoopprijs tot  maximaal € 250 , en een formaat van 35 x 35 cm, waaronder ook ruimtelijk werk.Wie een werk koopt kan het direct afrekenen en als cadeau verpakt meenemen.                

 Opening op donderdagavond 11 december om 19 uur. De expositie loopt door tot 10 januari.


Nieuwe types: nieuw literair en muzikaal programma in Oost-Nederland

Op zaterdag 13 december 2014 van 14:00-15:00 uur vindt in boekhandel Praamstra in Deventer de eerste editie van Nieuwe types plaats. Nieuwe types is een nieuw literair en muzikaal programma van Literair Productiehuis Wintertuin in samenwerking met verschillende boekhandels in Overijssel. Het programma in Deventer zal bestaan uit voordrachten van auteurs uit het agentschap van Wintertuin, lokale literaire talenten en een optreden van een Deventer muzikant. In korte, informele optredens passeren proza, poëzie en muziek van lokale ‘types’ en agentschapschrijvers de revue. In de zoektocht naar lokaal muzikaal talent wordt Wintertuin ondersteund door productiehuis Oost-Nederland.  Op het programma staan de volgende agentschapsschrijvers : Roos Vlogman, Wout Waanders,  Else Kemps en de Deventer singer/song-writer Martin van de Vrugt.

Voor meer informatie www.boekhandelpraamstra.nl  

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor