Geschiedenis van Deventer
Vogelposter
Hij is er weer! De enige echte vogelposter van Jan M. Verburg AKA Tom Tippelaar. Uitsluitend bij ons verkrijgbaar. Prijs € 10,00
Atlas van de IJssel

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips
In Memoriam K. Schippers
Albert Cossery
Jan M. Verburg

Beste bezoeker van boekhandel Praamstra,

Kinderboekenweek

Op 1 oktober is de Kinderboekenweek van start gegaan , wat ons weer een prachtig versierde etalage heeft opgeleverd met werkstukken van kinderen uit de bovenbouw van Montessorischool l’Ambiente. Thema dit jaar is ‘feest’. Het Kinderboekenweekgeschenk is geschreven door  Harm de Jonge, het speciale prentenboek is gemaakt door Marit Törnquist. De hele maand oktober exposeert Patricia Achenbach op de verdieping de 26 aquarellen die de basis vormen van haar abcKringboekje, dat bij de expositie te koop is. Zaterdag 4 oktober , om 13 uur start een voorleesuurtje voor kinderen vanaf 4 jaar. De kinderboekenweek wordt afgesloten met het Kinderboekenweekspektakel in de Deventer Schouwburg op zondag 12 oktober.


 

 

Praamstra Live & Burgerweeshuis-tickets

De concerten onder de vlag van Praamstra Live zijn ook weer op gang gekomen. Na Popronde vorige week met Faut Haut, staat vrijdag 3 oktober  Moss op het programma , en volgende week de Kik. Meer namen te vinden op Praamstra Live. Praamstra is nu ook officieel ticket-reseller van het Burgerweeshuis : tickets voor concerten in het BWH zijn bij ons te koop, met korting ( € 3,00 ) als het gaat om een band die een voorproefje geeft tijdens Praamstra Live. Ook voor CD’s van de optredende band geldt een korting van € 3,00 tijdens Praamstra Live.

 

Kristofer Schipper


Al eerder aangekondigd : zondag is de vermaarde sinoloog Kristofer Schipper bij ons te gast voor een presentatie over de Tao. Aanleiding is het verschijnen onlangs van zijn vertaling van  Gesprekken 
van Confucius, rechtstreeks vanuit het Chinees.

Aanvang 15.00 uur, toegang vrij.

Reserveren via boekhandelpraamstra.nl of in de winkel, 0570-675925.

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor