Geschiedenis van Deventer
Vogelposter
Hij is er weer! De enige echte vogelposter van Jan M. Verburg AKA Tom Tippelaar. Uitsluitend bij ons verkrijgbaar. Prijs € 10,00
Atlas van de IJssel

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips
In Memoriam K. Schippers
Albert Cossery
Jan M. Verburg

Beste bezoeker van boekhandel Praamstra , 

Twee berichten in onze eerste nieuwsbrief na de zomer:

Boekpresentatie Alexandra Terlouw

Na ‘De man van Tsinegolde’ dat vorig jaar maart uitkwam, heeft Alexandra Terlouw een tweede boek geschreven  ‘Eén vrouw, twee mannen’ een roman die omschreven kan worden als een moderne Arthur-vertelling. De feestelijke presentatie daarvan vindt plaats op donderdagavond 25 september in boekhandel Praamstra.                                                                                          
Boekpresentatie Alexandra Terlouw, donderdagavond 25 september , aanvang 20.30 uur. Toegang vrij.

 

 

 

 


Lezing Kristofer Schipper

De vermaarde sinoloog Kristofer Schipper voegde een nieuwe vertaling toe aan zijn oeuvre. ‘Confucius , De gesprekken’. Eerder vertaalde hij Lao Zi en Zhuang Zi , net als Confucius , rechtstreeks uit het klassieke Chinees. Kristofer Schipper is emeritus hoogleraar van de Universiteit Leiden en van de Ecole pratique des Hautes Etudes in Parijs. Sinds 2002 woonthij in China, waar hij samen met zijn echtgenote Yuan Bingling de bibliotheek van de Westerse Belvedère oprichtte. 

Lezing Kristofer Schipper, zondagmiddag 5 oktober , aanvang 15 uur, toegang vrij, reserveren op boekhandelpraamstra.nl of in de winkel.

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor