Geschiedenis van Deventer
Vogelposter
Hij is er weer! De enige echte vogelposter van Jan M. Verburg AKA Tom Tippelaar. Uitsluitend bij ons verkrijgbaar. Prijs € 10,00
Atlas van de IJssel

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips
In Memoriam K. Schippers
Albert Cossery
Jan M. Verburg

Geachte bezoeker van boekhandel Praamstra,

Zaterdag 31 mei kunt u getuige zijn van een ontmoeting tussen twee ‘Deventer’ auteurs, “Otten meets Otten”

De in Deventer geboren schrijfster Christine Otten wordt in boekhandel Praamstra geinterviewed over haar nieuwe boek “ Rafael “ door de in Deventer wonende schrijver Almar Otten, op zaterdag 31 mei van 13.30 tot 14.00 uur. Aansluitend signeren beide auteurs hun werk.

De nieuwe roman van Christine Otten bevat het waargebeurde verhaal van Winny en de Tunesische Nizar : samen wonen ze in Tunesie en verwachten ze een kind. Als Winny naar Nederland vertrekt om te bevallen breekt de Jasmijnrevolutie uit en kan Nizar niet meer naar Europa. De twee geliefden hebben er alles voor over om bij elkaar en hun kind te zijn. Een spannend en actueel boek over grenzen, dromen en wilskracht.

Christine Otten, Rafaël, roman  € 19,90      Almar Otten, Het ronde huis, thriller € 19,95 

Maand van het Spannende Boek: Plaats delict

Bij de start van de Maand van het Spannende Boek maakt Almar Otten met zijn lezers een wandeling van 1,5 à 2 uur door de middeleeuwse  binnenstad van Deventer langs ‘plaatsen delict’ uit zijn thrillers. Op plekken die voorkomen in zijn boeken zal Otten betreffende passages voorlezen. Vertrek op zaterdag 31 mei vanaf boekhandel Praamstra om 15.00 uur.  Na afloop kan de dorst samen met de auteur worden gelest in Bierencafé De Heks.

 Geschenk van uw boekhandel dit jaar in de Maand van het Spannende Boek:  Tess Gerritsen, Incendio.

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor