Geschiedenis van Deventer
Vogelposter
Hij is er weer! De enige echte vogelposter van Jan M. Verburg AKA Tom Tippelaar. Uitsluitend bij ons verkrijgbaar. Prijs € 10,00
Atlas van de IJssel

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips
In Memoriam K. Schippers
Albert Cossery
Jan M. Verburg

Geachte bezoeker van boekhandel Praamstra ,  

 

Drie ‘Deventer’ boeken in deze nieuwsbrief :

De Boreel, nieuw van Henk van Baalen,

Woensdag 20 mei paradeerden als vanouds de huzaren voor de Boreel, als eerbetoon bij de presentatie van het boek van Henk van Baalen over de militaire  geschiedenis van de stad , de prominente rol van de Boreel-kazerne daarin en de transformatie die het Boreel-gebied in de afgelopen jaren heeft ondergaan.

Het is een fraai geillustreerd boek geworden , gebonden voor de zachte prijs van  € 17,50 .

 

De familie Bokhorst

Bij de overzichtstentoonstelling van het werk van de Bokhorsten in  Museum de Waag  is een prachtig boek uitgekomen, geschreven door Roel Smit-Muller. De informatieve tekst geeft mét de talrijke kleurillustraties een verrassend inzicht  in de veelzijdigheid van de kunst en ambacht van de familie Bokhorst.

Gebonden,  €  25,00

Boekpresentatie Dienke Cazimier, 'Zeven dagen in juli'

Zaterdag 24 mei vindt de presentatie plaats van een roman van Dienke Cazimier. Ooit was zij student aan de BDA in Deventer. Sinds een aantal jarenwoont zij in Loo, waar zij zich onder veel meer met schrijven bezig hield. Dat heeft geleid tot een met vaart geschreven, spannende roman ‘Zeven dagen in juli’.

“Als Merel Landsdaal met haar man Alex gaat kamperen op een kleine dorpscamping in de Drôme Provençale, kan zij niet vermoeden dat haar leven binnen enkele dagen een volkomen andere wending zal nemen. Zal ze de ontdekking die ze doet openbaar maken? Ook voor de andere kampeerders wordt het een vakantie die ze niet snel zullen vergeten…” 

187 pag. , paperback  € 17.95  ( ook als e-book  € 8,95 )

Boekpresentatie, zaterdag 24 mei, 11.00 uur, toegang vrij, boekhandel Praamstra, 0570-675925

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor