Geschiedenis van Deventer
Vogelposter
Hij is er weer! De enige echte vogelposter van Jan M. Verburg AKA Tom Tippelaar. Uitsluitend bij ons verkrijgbaar. Prijs € 10,00
Atlas van de IJssel

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips
In Memoriam K. Schippers
Albert Cossery
Jan M. Verburg

Nieuwsbrief 2 januari 2014  

Wij wensen u een voorspoedig nieuwjaar

en nodigen u uit om vrijdagmiddag 3 januari daar met ons het glas op te heffen , om 17.00 uur op de 2e verdieping, tegelijk met de afsluiting van de expositie van Deventer beeldende kunstenaars die bij ons 6 weken onderdak is geweest. U kunt dan meteen even een blik werpen in de eerste kratten opruiming die los komen uit onze schappen.

Een nieuw jaar geeft nieuwe ideeën en plannen om u veel moois te bieden. Een tip van de sluier , om vast in uw agenda te noteren : op woensdag 29 januari een koren-evenement rondom Barber van de Pol en haar boek Zingen is geluk. Op zondag 2 februari Willem Otterspeer over zijn Hermans-biografie

En talloze nieuwe boeken natuurlijk, vandaag al een opvallende titel : het tweede boek van Franca Treur, De woongroep.

Praamstra Live wordt voortgezet op vrijdag 10 januari, met een optreden van Hills (het pseudoniem van multi-instrumentalist Anne-Maarten van Heuvelen. Hij speelt rootsy singer-songwriterliedjes overgoten met een stevige scheut blues).

Ook in 2014 handenvol redenen om Praamstra te bezoeken. Welkom !

 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor