Geschiedenis van Deventer
Vogelposter
Hij is er weer! De enige echte vogelposter van Jan M. Verburg AKA Tom Tippelaar. Uitsluitend bij ons verkrijgbaar. Prijs € 10,00
Atlas van de IJssel

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips
In Memoriam K. Schippers
Albert Cossery
Jan M. Verburg

Nieuwsbrief 28 maart 2014Arno Kramer, Longing

Vorige week zaterdag werd in museum De Pont in Tilburg een expositie geopend van tekeningen van Arno Kramer.  Tegelijkertijd werd een boek gepresenteerd met een overzicht van zijn werk vanaf 2002.  LONGING is een prachtig boek vol met tekeningen en tekeningeninstallaties van de kunstenaar, waarin zijn uitgesproken visie op en liefde voor de tekenkunst sterk tot uitdrukking komen.  

De tekeningen worden begeleid door teksten van Hendrik Driessen, Seán Kissane en Diana Wind, directeur van het Stedelijk Museum Schiedam, die schreef: ´Arno Kramer heeft zich nooit iets aangetrokken van voorgeschreven regels en trends van de kunstwereld...In zijn tekeningen gaat het om wat er vanuit het handschrift ontstaat, zonder vooropgezet plan maar wel geleid door zijn hand.´

Limited edition bij Praamstra tentoongesteld en te koop!

Van het boek zijn 50 exemplaren gemaakt in een luxe editie met daarbij een speciaal door Arno Kramer voor dit boek gemaakte tekening.  10 daarvan zijn op onze verdieping te zien.
176 pagina's, 22 cm x 28 cm, 150 kleurafbeeldingen, gebonden, 

De maat van alle tekeningen is 26,5 x 20 cm. Diverse technieken. Aquarel, houtskool, potlood en collage.
Limited edition, incl. een originele tekening, genummerd en gesigneerd   €  250,-
Standaard edition, gebonden met stofomslag  €  35,- .

 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor