Geschiedenis van Deventer
Vogelposter
Hij is er weer! De enige echte vogelposter van Jan M. Verburg AKA Tom Tippelaar. Uitsluitend bij ons verkrijgbaar. Prijs € 10,00
Atlas van de IJssel

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips
In Memoriam K. Schippers
Albert Cossery
Jan M. Verburg

Nieuwsbrief  6 maart 2014 - Boekenweek

Beste bezoeker van boekhandel Praamstra,

Boekenweek

 
Zaterdag begint de Boekenweek , dit jaar met een prachtige novelle van Tommy Wieringa als Boekenweekgeschenk.   Een van de hoogtepunten in de Deventer Boekenweek is op dinsdagavond een boottocht op de IJssel waar hij als eregast meevaart. U kunt zich nog inschepen ( zie voor het complete programma en voor reserveren www.deventerboekenweek.nl )

 

Extra open zondag a.s.                                                                                                                                                                                                       

Zondag 9 maart is onze winkel speciaal tgv de Boekenweek geopend van 12.00 tot 17.00 uur.


Katja Staartjes 

Op die zondag 9 maart presenteert Katja Staartjes' "Lopen over de grens. The great Himalayan trail".   Zij maakte een tocht van 2000 km langs de noordgrens van Nepal en legde haar ervaringen vast in een schitterend boek met foto's en teksten die de tocht beschrijven. Zij geeft een toelichting op haar tocht , vertoont daar foto's bij op een groot scherm , beantwoordt vragen en signeert.                                                                                                                                                                                                        

 Zondag 9 maart, 13.00 uur , toegang vrij , graag reserveren via www.boekhandelpraamstra.nl         

Katja Staartjes, Lopen over de grens. The great Himalayan trail, gebonden €  35,95 

 

Uitgelezen verhalen

Uitgelezen verhalen brengt de gouden combinaties van de voordrachtskunstenaars met de goede verhalen. "Schrijvers werden schrijvers omdat ze goed kunnen schrijven. Als ze goed konden voordragen waren ze wel voordrager geworden."  Met Kathenka Woudenberg, Lex Prinzen en Caroline Moezelaar. Vrijdag 14 maart, aanvang 20.30 uur, toegang € 10,00 , locatie en kaartverkoop boekhandel Praamstra, reserveren via www.boekhandelpraamstra.nl

Exposities

Fotografie
Het nieuw Deventer fotocollectief Perspectief presenteert haar visie op het Boekenweek-thema Reizen . De fotografen Erna Lammers, Ria Nijland, Agnes van Noort en Angel Pinxten tonen elk drie foto's aan de balustrade van onze tussenverdieping.

Grafiek
Van Stichting Signature uit Brummen zijn twee series prenten te zien uit Grafiekedities van Mark Brusse ( Ex voto ) en Koen Vermeule ( De kreeftgang en andere bewegingen ) . De edities zijn te koop , in luxe cassette, voor € 475,.

 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor