Geschiedenis van Deventer
Vogelposter
Hij is er weer! De enige echte vogelposter van Jan M. Verburg AKA Tom Tippelaar. Uitsluitend bij ons verkrijgbaar. Prijs € 10,00
Atlas van de IJssel

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips
In Memoriam K. Schippers
Albert Cossery
Jan M. Verburg

Nieuwsbrief 31 januari 2014

In boekenstad Deventer geen tijdelijk gesloten boekhandel (wij duimen voor de beste oplossing voor de liefhebbers van boeken) , maar bruisende activiteit dit weekend:


Almar Otten verkoopt zelf zijn nieuwe thriller  

Voor zijn nieuwste boek “Het ronde huis” heeft Otten zich laten inspireren door de waargebeurde geschiedenis van Het Ronde Huis in Nunspeet. Jozef Laros en Ellen van Dorth duiken weer op  in dit boek, de rechercheurs uit zijn “Deventer moordzaken”. Zaterdagmiddag 1 februari staat Almar Otten achter de kassa van onze  boekhandel om zijn nieuwste boek voor u in te pakken, het van een handtekening te voorzien of gewoon voor een kletspraatje.

Zaterdag 1 februari , van 13.00 tot 17.00 uur 

Uitgave “Het ronde huis”, paperback € 19,95


Willem Otterspeer over  ‘De mislukkingskunstenaar’

Na jaren van intensief onderzoek verscheen in november het eerste deel van de biografie van W.F.Hermans.  De biograaf vertelt over zijn speurwerk in het immense Hermans-archief en over de reconstructie van diens leven.

Zondag  2 februari, aanvang 14.00 uur

toegang vrij (koopzondag), reserveren via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
of per telefoon, 0570-675925

Uitgave "De mislukkingskunstenaar", gebonden € 39,90

 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor