Geschiedenis van Deventer
Vogelposter
Hij is er weer! De enige echte vogelposter van Jan M. Verburg AKA Tom Tippelaar. Uitsluitend bij ons verkrijgbaar. Prijs € 10,00
Atlas van de IJssel

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips
In Memoriam K. Schippers
Albert Cossery
Jan M. Verburg
   
Nieuwsbrief -20-12-2013

 
 
  Moordrivier - Marcel Verreck

 Een IJsselnovelle gebaseerd op de serie De zeven Deventer moordzaken

moordrivier 200

 Wie jarig is, trakteert! Boekhandel Praamstra bestaat 125 jaar en Deventer bestaat 1250 jaar. Daarom wordt, in samenwerking met uitgeverij ArtNik de IJsselnovelle Moordrivier uitgegeven. Speciaal in de boekenweek van 10 maart t/m 18 maart is dit boek van 100 pagina's voor slechts 5,- te koop bij boekhandel Praamstra en de VVV Winkel,
(na de Boekenweek € 9,95).

Boekpresenatie Moordrivier,
vrijdag 9 maart om 17.00 uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

  De ziel van duitse steden

ruzie 240

 

 

In Ruzie beschrijft Enno de Witt hoe wij in de loop der eeuwen steeds nieuwe en vaak lachwekkende manieren vonden om elkaar het leven zuur te maken.

De verzamelde ruzies vormen een staalkaart van Nederlandse kleinzieligheid en koppigheid, maar de geschiedenis van ons geruzie laat ons ook beter begrijpen wie wij zijn, waar we vandaan komen en hoe ruzie ons land vorm heeft gegeven. Ruzie heeft ons een georganiseerde samenleving opgeleverd, met de daaruit voortspruitende welvaart, vrede en voorspoed.

Boekpresentatie vrijdag 23 februari, 17.00 uur Toegang vrij.

Enno de Witt, Ruzie. Van een lijk naast de kachel tot rijdende rechters.
Paperback, € 19,99


  

 

 

 

 Rob Luckerhof -  De wereld van Italo Scevo


Chateau 240

 

 


Marelle Boersma schreef boeken over actuele misstanden, vaak gebaseerd op waargebeurde verhalen van slachtoffers. Met haar onderwerpkeuze beweegt ze zich daardoor op de grens van waarheid en fictie. Inmiddels heeft Marelle elf thrillers op haar naam staan, waaronder Nobody (2014) Ik volg je (2013) en Vals alarm (ruim 85.000 ex). Vals alarm heeft de tweede prijs gewonnen bij de Thrillerawards 2012 en stond ruim 6 weken in de bestseller 60. In 2017 ging zij in Portugal wonen waar ze is begonnen aan een ‘ik vertrek’ thriller serie. De eerste thriller in deze reeks verschijnt op 1 maart en heeft als titel Chateau de Provence.

Op initiatief van de Facebook leesgroep ‘samenlezenisleuker’ presenteert Marelle Boersma haar nieuwste boek ook bij boekhandel Praamstra.

Boekpresentatie donderdag 1 maart, 20.30 uur, toegang vrij , wel reserveren , in de winkel, per telefoon ( 0570-675925 ) of via de website

Rob Luckerhof -  De wereld van Italo Scevo,

Paperback € 17,95

 

  
 
  ---  
 
 

Openingstijden:
Klik op deze link voor onze actuele openingstijden >>

 
 
  volg ons op | facebooktwitter    
 
 
     
u kunt zich hier uitschrijven op onze nieuwsbrief

 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor