Geschiedenis van Deventer
Vogelposter
Hij is er weer! De enige echte vogelposter van Jan M. Verburg AKA Tom Tippelaar. Uitsluitend bij ons verkrijgbaar. Prijs € 10,00
Atlas van de IJssel

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips
In Memoriam K. Schippers
Albert Cossery
Jan M. Verburg

Nieuwsbrief 3 augustus 2013

Beste bezoeker van boekhandel Praamstra,

Zaterdagavond 3 augustus vindt weer het jaarlijkse Tuinfeest plaats, het poëziefestijn rondom Bouwkunde, onder dichters het meest geliefde poëziefestijn.Praamstra is daar vertegenwoordigd met een selectie poëzie van de deelnemende dichters. Er zijn nog kaarten beschikbaar, zie hettuinfeest.nl .Op zondagochtend kunt u om 9.30 bij Bouwkunde deelnemen aan het Groot Literair Ontbijt gepresenteerd door Jacques Klöters, zie theaterbouwkunde.nl.

Ter gelegenheid van de 25e Deventer Boekenmarkt is in onze boekhandel een kleine expositie ingericht van boeken-prenten van twee kunstenaars : Jacomijn den Engelsen exposeert houtsnedes met boeken-thema, en schrijversportretten van Nooteboom, Reve en Wolkers. Een enorme houtdruk op doek van haar hangt in de entree van de winkel.       

Peter Koene exposeert o.a. de linosnedes die hij maakte als illustratie bij het boek Tubutsch van Albert Ehrenstein uit 2008. De meeste werken zijn te koop. Voor € 110,00 koopt u al een fraaie linosnede!

In onze winkel vindt u ook de fraaie resultaten van de BookBindChallenge die dit jaar weer is gehouden : een 25-tal handboekbinders heeft zich gewaagd aan een eigen bandontwerp voor Marcel Verreck’s Moordopera ( het nieuwste deel in de Deventer Moordzaken van uitgeverij Artnik).  Tot eind augustus te zien op de 2e verdieping van ons pand.

Tot slot een fantastische aanbieding : de monumentale , rijk geïllustreerde Geschiedenis van Deventer , in 2 dln, uitgegeven in 2010 , is nu in prijs verlaagd van € 69,50 voor € 29,50.Mocht u niet al een set in uw bezit hebben dan is dit een ideale mogelijkheid om dit prachtwerk aan uw bibliotheek toe te voegen.

Wij wensen u veel genoegen tijdens het aanstaande Deventer Boekenweekend.

 

 

 

 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor