Geschiedenis van Deventer
Vogelposter
Hij is er weer! De enige echte vogelposter van Jan M. Verburg AKA Tom Tippelaar. Uitsluitend bij ons verkrijgbaar. Prijs € 10,00
Atlas van de IJssel

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips
In Memoriam K. Schippers
Albert Cossery
Jan M. Verburg

Nieuwsbrief 01 juni 2013


ALMAR OTTEN SIGNEERT IN RONDEEL - ZATERDAG 1 JUNI 2013
 

Zaterdag 1 juni opent schrijver Almar Otten om 13.00 uur de pop-up store van boekhandel Praamstra. Natuurlijk signeert hij zijn thrillers (Jeugdzonde, De Afstammeling, Blauw Goud, Deventer Moordzaken). Boekhandel Praamstra is gedurende een week in Architectuurcentrum Rondeel present en biedt daar een fraaie collectie boeken aan, met architectuur als zwaartepunt. 

OPENING POP-UP STORE: ZATERDAG 1 JUNI 2013 
Aanvang: 13.00 uur 
Locatie: Architectuurcentrum Rondeel, Stromarkt 18c, Deventer 

Tussen 25 mei en 7 juli wordt tijdens de expositie Goud in Handen iedere zaterdag een nieuwe pop-up store in het Rondeel geopend. Daarmee wordt aandacht gegeven aan het tijdelijk gebruik van lege winkels. Het Rondeel aan de Stromarkt is geopend van 13.00 tot 17.00 uur (maandag gesloten).  Volgende pop-up stores zijn De Fietsfabriek, designwinkel Carlos in Huis, spelwinkel Koning Willem en de Architecten-advieswinkel. 


Vrijdag 31 mei is de Maand van het Spannende Boek van start gegaan.  Behalve de nieuwe thriller van Almar Otten is er veel nieuws te genieten voor de liefhebber: Karin Slaughter (Stille zonde), Nicci French 
(Wachten op woensdag),  Deon Meyer (7 dagen) en de nieuwe Dan Brown niet te vergeten. VN bekroonde het nieuwe boek van John LeCarré tot beste thriller  (Een broze waarheid). Natuurlijk ontvangt u  een gratis boekje bij uw aankoop, deze keer geschreven door een auteur van eigen bodem  (Loes den Hollander).
De Gouden Strop is toegekend aan  de schrijver Michael Berg voor zijn thriller Nacht in Parijs.

 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor