Geschiedenis van Deventer
Vogelposter
Hij is er weer! De enige echte vogelposter van Jan M. Verburg AKA Tom Tippelaar. Uitsluitend bij ons verkrijgbaar. Prijs € 10,00
Atlas van de IJssel

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips
In Memoriam K. Schippers
Albert Cossery
Jan M. Verburg


Thomas Rosenboom te gast op zaterdag 29 december.

Ontmoet en Groet de schrijver Thomas Rosenboom met zijn boek De Rode Loper.

De Rode Loper is een meesterlijke, tragikomische roman over een zwijgzame eenling die tegen de stroom in blijft zoeken naar geborgenheid.Lou Baljon, jong in de jaren zeventig, is iemand die wel beweegt, maar zonder werkelijk van zijn plaats te komen.

Na een leven als roadie en opnametechnicus in een kleine provincieplaats begint hij een bioscoop in een gekraakte garage. Opnieuw dreigt de tijd hem in te halen, maar dan krijgt hij een lumineus idee dat juist volmaakt past bij de moderne tijd :hij geeft het publiek de hoofdrol. Het succes is enorm en brengt hem in contact met Lena, een ongrijpbare jonge vrouw , in zichzelf gevangen als een prinses in een torenkamer. Om haar voor zich te winnen zet Lou nog eenmaal de middelen van zijn verleden in.  

Interview, lezen, signeren, covers van “Shout” gebracht op ukelele en gitaar door de broers Dick en Bert Dijkman. 


Zaterdag 29 december , 14.00 uur. Boekhandel Praamstra
Wij wensen u een feestelijke jaarwisseling en een voorspoedig Nieuwjaar.


 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor