Geschiedenis van Deventer
Vogelposter
Hij is er weer! De enige echte vogelposter van Jan M. Verburg AKA Tom Tippelaar. Uitsluitend bij ons verkrijgbaar. Prijs € 10,00
Atlas van de IJssel

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips
In Memoriam K. Schippers
Albert Cossery
Jan M. Verburg

Geachte bezoeker van boekhandel Praamstra,

Aan het begin van de Kinderboekenweek ontvangt u onze nieuwsbrief in een nieuwe  gedaante. Die Kinderboekenweek heeft dit keer als geschenk een boekje van Tosca Menten met als titel “Het Akropolis Genootschap en de Slag om Bladzijde 37”. Voor de kleintjes is er een speciaal prentenboek van Edward van de Vendel en Fleur van de Weel voor maar € 5,00.

Presentatie Jan Terlouw

Zaterdag a.s. vindt om 11.00 uur in boekhandel Praamstra de presentatie plaats van een bijzondere uitgave , een nieuw concept van een Deventer uitgever Werner Bartelds. Met zijn uitgeverij Dyslexion maakt hij speciale edities voor dyslectici van titels die anders niet toegankelijk zijn voor deze groep. Het eerste boek in deze reeks is het beroemde "Koning van Katoren" van Jan Terlouw, die zaterdag 6 oktober om 11 uur het eerste exemplaar in ontvangst neemt.

De Kinderboekenweek wordt op zondag 14 oktober in Deventer afgesloten met het Kinderboekenweekspektakel in de Deventer Schouwburg. Gratis toegankelijk voor kinderen van alle leeftijden, met medewerking van o.a. Hans en Monique Hagen en Thijs Goverde.

Vernieuwde innigheid

Dit schitterende , bekroonde boek over Moderne Devotie, Geert Grote en Deventer is nu  in prijs verlaagd. Met de 4e Geert Grote Dag op 4 oktober in Deventer als aanleiding hebben we een partij kunnen inkopen met een verkoopprijs nu van € 19,90 ipv voorheen € 34,90.

Nieuwe romans

Een indrukwekkende lijst nieuwe romans in het najaarsaanbod. Een kleine greep : op donderdag 4 soktober een nieuw boek van Tommy Wieringa, onlangs nieuw werk van Charles Lewinsky, Arthur Japin en Hella Haasse. Een nieuwe Nesbo voor de liefhebber van scandinavische thrillers .

Redenen te over voor een bezoek aan onze winkel. U bent van harte welkom.

Aan het begin
van

 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor