Erik Noorman – Vandaag was ik even onder water

Noorman 265Op vrijdag 3 maart 2023 presenteerde Erik Noorman, in samenwerking met uitgeverij Magonia zijn roman ‘Vandaag was ik even onder water’ bij boekhandel Praamstra.

Door het spoor van een jonge hinde te volgen komt Frits-Jan van Drimmelen aan bij de oever van een wiel. Als gevolg van wat daar gebeurt, besluit hij de drukte in zijn hoofd in vijf dagen van zich af te schrijven. Naast vrolijke, humoristische en soms absurdistische verhalen, beleeft hij ontroerende en confronterende momenten met zijn geliefde, concertpianiste Mia-Louise. Hij krijgt een ‘vindsteen’, ontmoet een oude beuk, een woekerende Akebia quinata en maakt een tocht langs de kust. Ook door de genegenheid voor zijn drie tantes ─ zusters van zijn vroeg overleden vader ─ leren we de hoofdpersoon van deze ‘roman in verhalen’ steeds beter kennen.

Erik R. Noorman schreef beleidsteksten voor de overheid, maakte transcripties van inleidingen over zingeving en leerde proza in Deventer en Groningen. Daar ontmoette hij Remco Ekkers († 2021) Nederlands dichter, essayist en prozaïst, die hem begeleidde naar zijn dichtbundel ‘Wind&steen’.

Erik R. Noorman – ‘Vandaag was ik even onder water’
Gebonden, € 21,95

Anna van den Breemer
Het perfecte zusje

Gijs Wilbrink – De beesten
11 maart ’s avonds - zaterdag in de Boekenweek.

Erik Noorman
Vandaag was ik even onder water

Arnout van Cruyningen
De Hanze

DeHanze omslag 265

 

Social media

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
LEESTIP - Juli Zeh

Peter ten Cate
‘Pub put ploert’

Bruce Springsteen - Compleet

Bruce Springsteen Compleet 265


Salon de Praam

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.