Erik Noorman – Vandaag was ik even onder water

Noorman 265Op vrijdag 3 maart 2023 presenteerde Erik Noorman, in samenwerking met uitgeverij Magonia zijn roman ‘Vandaag was ik even onder water’ bij boekhandel Praamstra.

Door het spoor van een jonge hinde te volgen komt Frits-Jan van Drimmelen aan bij de oever van een wiel. Als gevolg van wat daar gebeurt, besluit hij de drukte in zijn hoofd in vijf dagen van zich af te schrijven. Naast vrolijke, humoristische en soms absurdistische verhalen, beleeft hij ontroerende en confronterende momenten met zijn geliefde, concertpianiste Mia-Louise. Hij krijgt een ‘vindsteen’, ontmoet een oude beuk, een woekerende Akebia quinata en maakt een tocht langs de kust. Ook door de genegenheid voor zijn drie tantes ─ zusters van zijn vroeg overleden vader ─ leren we de hoofdpersoon van deze ‘roman in verhalen’ steeds beter kennen.

Erik R. Noorman schreef beleidsteksten voor de overheid, maakte transcripties van inleidingen over zingeving en leerde proza in Deventer en Groningen. Daar ontmoette hij Remco Ekkers († 2021) Nederlands dichter, essayist en prozaïst, die hem begeleidde naar zijn dichtbundel ‘Wind&steen’.

Erik R. Noorman – ‘Vandaag was ik even onder water’
Gebonden, € 21,95

 

BEST VERKOCHTE BOEK IN 2023 - AFSLAG 23

 

Cusanus
Over de wetende onwetendheid

Atlas van negen Hanzesteden

negen hanzesteden 265

Social media

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook

 

Michel Dijkstra
Japanse Filosofie

Dijkstra

Tommy Wieringa - Nirwana

DeHanze omslag 265

Dromen over het bestaan
CARLYN WESTERINK

© 2024 Boekhandel Praamstra

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Meer info