JEROEN WINDMEIJER IN GROTE LETTER


windmeijerJeroen Windmeijer presenteerde op 17 november 2022 zijn boek ‘De offers’ in grote letter editie bij Boekhandel Praamstra. Het verscheen als onderdeel van de serie Gouden Grote Letter Boeken.

Uitgeverij GLB (Grote Letter Bibliotheek) en Uitgeverij XL komen met een gezamenlijke serie grote letter boeken in paperback editie. De serie bestaat uit een tiental populaire en moderne titels van diverse topauteurs, gepresenteerd in een ‘gouden kist’.

De eerste ‘gouden kist’ werd door uitgever Werner Bartelds overhandigd aan auteur Jeroen Windmeijer en aan Boekhandel Praamstra. Nu te zien in de winkel!

boekenmetgroteletters

Jeroen Windmeijer (Delft 1969) is antropoloog en succesauteur van inmiddels zeven boeken. Hij weet feit en fictie op onnavolgbare wijze met elkaar te verbinden en wordt regelmatig de Nederlands Dan Brown genoemd. Jeroen wil met zijn boeken niet alleen een spannend verhaal vertellen dat mensen vermaakt, maar hij wil dat ze er ook iets van kunnen opsteken. Zijn boek ‘De offers’ verschijnt nu voor het eerst ook in grote letters.

Jeroen Windmeijer - ‘De Offers’
Paperback in grote letter, € 29,00

 

Rudolf Spoor
Van Maan tot Traan

Leo Enthoven
De drukkerijklok stond stil

Roxane van Iperen
Dat beloof ik

Ilja Leonard Pfeiffer
Akibiades

NIJNTJE XXL MIFFY
COLLECTOR’S ITEM

DeHanze omslag 265

 

Social media

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
LEESTIP - Juli Zeh

Lucinda Riley
De zeven zussen deel 8: Atlas

Arnout van Cruyningen
De Hanze

Bruce Springsteen Compleet 265


Salon de Praam

© 2023 Boekhandel Praamstra

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.