JEROEN WINDMEIJER IN GROTE LETTER


windmeijerJeroen Windmeijer presenteerde op 17 november 2022 zijn boek ‘De offers’ in grote letter editie bij Boekhandel Praamstra. Het verscheen als onderdeel van de serie Gouden Grote Letter Boeken.

Uitgeverij GLB (Grote Letter Bibliotheek) en Uitgeverij XL komen met een gezamenlijke serie grote letter boeken in paperback editie. De serie bestaat uit een tiental populaire en moderne titels van diverse topauteurs, gepresenteerd in een ‘gouden kist’.

De eerste ‘gouden kist’ werd door uitgever Werner Bartelds overhandigd aan auteur Jeroen Windmeijer en aan Boekhandel Praamstra. Nu te zien in de winkel!

boekenmetgroteletters

Jeroen Windmeijer (Delft 1969) is antropoloog en succesauteur van inmiddels zeven boeken. Hij weet feit en fictie op onnavolgbare wijze met elkaar te verbinden en wordt regelmatig de Nederlands Dan Brown genoemd. Jeroen wil met zijn boeken niet alleen een spannend verhaal vertellen dat mensen vermaakt, maar hij wil dat ze er ook iets van kunnen opsteken. Zijn boek ‘De offers’ verschijnt nu voor het eerst ook in grote letters.

Jeroen Windmeijer - ‘De Offers’
Paperback in grote letter, € 29,00

 

 

BEST VERKOCHTE BOEK IN 2023 - AFSLAG 23

 

Cusanus
Over de wetende onwetendheid

Atlas van negen Hanzesteden

negen hanzesteden 265

Social media

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook

 

Michel Dijkstra
Japanse Filosofie

Dijkstra

Tommy Wieringa - Nirwana

DeHanze omslag 265

Dromen over het bestaan
CARLYN WESTERINK

© 2024 Boekhandel Praamstra

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Meer info