BOEKPRESENTATIE JAN VAN KESSEL

 

misschien ben je  laat‘Misschien ben je wel water’ is het nieuwste boek van Jan van Kessel. Het is een bundel over verwondering, het is een verzameling woorden voor onderweg, om zo even open te slaan, te lezen en te voelen wat de tekst met je doet. Een boek om in je binnenzak te stoppen en dicht op je hart te houden.

Met mededogen en vol compassie schrijft Van Kessel over dat wat werkelijk waarde heeft in ons leven. Dat we het uiterlijk vertoon, het klatergoud kunnen inwisselen voor het pure goud. En dat goud is in onszelf te vinden. In alles dat ons al lang is gegeven: in onbaatzuchtigheid, in vrolijkheid, in liefde, in plezier, in vrede, in rust. We hoeven niet op pad, op zoek naar de schat. Hij is al in ons. Wij zijn zelf het goud, de ware schat.

In deze nieuwe bundel beoogt Jan van Kessel de lezer met nieuwe ogen te laten kijken naar het kleine, het eenvoudige, het alledaagse opdat het zonneklaar wordt hoe bijzonder het gewone is.



 

 

BEST VERKOCHTE BOEK IN 2023 - AFSLAG 23

 

Cusanus
Over de wetende onwetendheid

Atlas van negen Hanzesteden

negen hanzesteden 265

Social media

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook

 

Michel Dijkstra
Japanse Filosofie

Dijkstra

Tommy Wieringa - Nirwana

DeHanze omslag 265

Dromen over het bestaan
CARLYN WESTERINK

© 2024 Boekhandel Praamstra

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Meer info