Frans Strijards
Als een nacht zonder slaap
Michael Rhebergen
De laatste riviervissers
Almar Otten
Het Alerdinck mysterie

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips
LEESTIP
Herman Hesse
Narziss en Goldmund
Joke van Vliet
Wanneer de herten komen
Inez Koning in
Salon de Praam

 

Michael Rhebergen - De laatste riviervissers 

 

michael rhebergen 265Michael Rhebergen is een onafhankelijke documentaire fotograaf en visueel onderzoeker uit Deventer, wiens werk zich richt op sociaal-culturele thema’s, mensenrechten- en milieukwesties.

Hij reisde naar meer dan dertig verschillende landen in delen van Azië, Afrika, Latijns-Amerika en Europa. Zijn werk is internationaal tentoongesteld en gepubliceerd. Tot zijn opdrachtgevers behoren onder meer National Geographic, The Washington Post, De Groene Amsterdammer, De Volkskrant, The Telegraph, Courrier International, NRC, De Correspondent.

Onlangs verscheen bij uitgeverij Blauwdruk zijn eerste boek, een verhaal van de laatste riviervissers. Over twee mannen op de Nederlandse rivieren, vader en zoon, die als een van de laatsten in ons land kunnen bestaan van wat zij met hun netten vangen. Fotograaf Michael Rhebergen heeft de vissers meer dan vijf jaar gevolgd. Hij ging mee het water op, leerde over de invloed van de maanstand op de visvangst. En dat het hedendaagse vissersbestaan meer betekent dan het vangen van vis. Met dit document geeft hij een unieke kijk in een bijna uitgestorven wereld.

Bestel via ons formulier

 

 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor