Frans Strijards
Als een nacht zonder slaap
Michael Rhebergen
De laatste riviervissers
Almar Otten
Het Alerdinck mysterie

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips
LEESTIP
Herman Hesse
Narziss en Goldmund
Joke van Vliet
Wanneer de herten komen
Inez Koning in
Salon de Praam

 

Frans Strijards - Als een nacht zonder slaap

 

Frans Strijards 265Frans Strijards vertelt over zijn boek ‘Als een nacht zonder slaap’ en geeft alvast een doorkijk naar zijn volgend boek in wording. Beide werken zijn (deels) autobiografisch en verbinden het culturele leven in Nederland eind jaren zestig met het heden. Frans Strijards is een van Nederlands grootste nog levende theaterregisseurs en tevens schrijver. Naast het vele toneelwerk dat hij heeft geschreven, heeft hij inmiddels een drietal romans op zijn naam staan. Hij leidde drie theatergezelschappen waaronder het befaamde Art & Pro. Hij ontving onder andere de Van Dalsumprijs, de Nederlands-Vlaamse Toneelschrijfprijs en de Prosceniumprijs.Zijn werk is vaak vertaald en ook in het buitenland gespeeld.

‘Gesprekken over G.’ en ‘Het Syndroom van Stendhal’ behoren volgens de critici van In Reprise tot de meest interessante van het Nederlands repertoire.Strijards werk staat bekend om het ontrafelen van de psychologie van de personages, de raadselachtige situaties en de ambigue werkelijkheid. Ook in ‘Als een nacht zonder slaap’ is de scheidslijn tussen herinnering en verbeelding huiveringwekkend en ongemakkelijk naadloos.

Frans Strijards - ‘Als een nacht zonder slaap’
Paperback, € 23,00

Bestel via ons formulier

 

 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor