banner 540 zomer

Karin Slaughter bij Praamstra

Zoals wij eerder al aankondigden ontvangen wij op 15 juni ‘the queen of crime' Karin Slaughter in onze boekhandel.  Op 12 juni verschijnt haar nieuwste thriller “Gespleten” en dat is aanleiding voor een tournee langs boekhandels in Nederland. Karin Slaughter wordt (in het engels) geinterviewed door deventer thrillerauteur Almar Otten, beantwoordt vragen van haar lezers en signeert haar boek.

Vrijdag 15 juni, aanvang 19.30 uur tot ca 21.30 uur, inloop vanaf 18.45 uur. Toegangsprijs € 10,00, Reserveren niet meer mogelijk. 

Karin Slaughter is een van ’s werelds meest gewaardeerde schrijvers. Haar thrillers – stuk voor stuk internationale bestsellers – zijn in 36 landen verschenen en verkochten wereldwijd meer dan 35 miljoen exemplaren. Slaughter grijpt als auteur de kans om lastige thema’s aan de kaak te stellen. Zo speelt geweld tegen vrouwen een belangrijke rol in haar werk. Momenteel werkt Slaughter aan een nieuwe Will Trent-thriller die in de zomer van 2019 zal verschijnen.

‘Gespleten’ paperback € 19,99, gebonden € 24,99

 

 

Arnon Grunberg en Jeroen Hermkens

Woensdagavond 23 mei vindt in Theater Bouwkunde de presentatie plaats van een bijzondere, bibliofiele uitgave: Het model, de schilder en de schrijver, het resultaat van de samenwerking tussen schrijver Arnon Grunberg en kunstenaar Jeroen Hermkens. Garrelt Verhoeven gaat in de boekensalon met ze in gesprek over hun geschreven en geschilderde naaktportretten. Na afloop van de salon wandelen we gezamenlijk naar Praamstra, waar om 22.30 uur de expositie wordt geopend.

Op deze avond is deze editie , geen gewoon handzaam boek maar een grote linnen cassette van 68×52 cm. te koop (oplage 70 exemplaren) voor de speciale prijs van € 750,00, daarna wordt de prijs € 975,00.

 

BEST VERKOCHTE BOEK IN 2023 - AFSLAG 23

 

Cusanus
Over de wetende onwetendheid

Atlas van negen Hanzesteden

negen hanzesteden 265

Social media

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook

 

Michel Dijkstra
Japanse Filosofie

Dijkstra

Tommy Wieringa - Nirwana

DeHanze omslag 265

Dromen over het bestaan
CARLYN WESTERINK

© 2024 Boekhandel Praamstra

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Meer info