Frans Strijards
Als een nacht zonder slaap
Michael Rhebergen
De laatste riviervissers
Almar Otten
Het Alerdinck mysterie

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips
LEESTIP
Herman Hesse
Narziss en Goldmund
Joke van Vliet
Wanneer de herten komen
Inez Koning in
Salon de Praam

 

BOEKPRESENTATIE KAREN OOSTERINK,
DE TWEEDE HEMEL’

 

tweede hemel duo 560
‘De tweede hemel’ is een meeslepend, eigentijds en vlot geschreven verhaal over jongeren die worstelen met hun identiteit, vriendschap en de zin van het leven; heftige onderwerpen worden niet geschuwd.
Calle en Olivia leren elkaar kennen in de brugklas. Er ontstaat een hechte vriendschap. Maar als Calle haar vriendin beter leert kennen, blijkt zij nogal wat geheimen te hebben: ze steelt, ze liegt en doet vreemde dingen. Na een tijdje gaat het steeds slechter met Olivia. Calle probeert te begrijpen wat er met haar vriendin aan de hand is. Waarom doet ze zulke dingen? Als er dan iets verschrikkelijks gebeurt met Olivia, verandert er ook iets definitiefs in het leven van de onzekere Calle.

Karen Oosterink heeft dit boek geschreven vanuit de behoefte om een verhaal te vertellen over hoe moeilijk het kan zijn om een puber te zijn. Daarvoor hoef je echt geen grote aanwijsbare problemen te hebben; ook voor ‘gewone’ jongeren in gewone situaties kan het leven soms behoorlijk pijnlijk zijn. Er gebeurt zoveel met je, vooral sociaal en emotioneel, je moet je steeds verhouden tot andere jongeren…
Tijdens de presentatie worden zes jongeren geïnterviewd over hun ervaringen met dit onderwerp.

Karen Oosterink – ‘De tweede hemel’
paperback € 13,95
Datum: donderdag 7 juli
Aanvang: 19.30 uur
Toegang vrij,

Graag wel even reserveren in de winkel, telefonisch (0570-675925) of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmeldformulier >>

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor