Emile Kossen
Station America
Almar Otten
Het Alerdinck mysterie
Joke van Vliet
Wanneer de herten komen

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips

Giorgio Bassani
De tuin van de familie Finzi-Contini
BOEKPRESENTATIE
POSITIEF OUDER
Roland Aalbers in
Salon de Praam

 

Emile Kossen – Station Amerika

      

AmericaNiet met de auto of het vliegtuig, maar per trein doorkruist correspondent Emile Kossen de Verenigde Staten. Het vervoermiddel dat 150 jaar geleden de twee kusten van Amerika voor het eerst verbond, is nog altijd een plek waar reizigers van verschillende achtergronden urenlang met elkaar doorbrengen. Kossen probeert zo te achterhalen wat het zo verdeelde Amerika nog samenbrengt.

Kossen stapt uit op plekken die door anderen worden overgeslagen: van vissersdorpjes in Maine tot romantisch Mississippi en van indianenreservaten tot overblijfselen van het Wilde Westen. Na duizenden kilometers op het spoor, 33 staten en talloze persoonlijke, eerlijke en vaak ontroerende interviews maakt Kossen de balans op. Het resulteert in een prachtig portret van een land waar veel te vrezen valt, maar waar hoop en dromen nooit ver weg zijn.

Emile Kossen (1992) is sinds maart 2017 correspondent Verenigde Staten in Washington D.C. voor EW (voorheen Elsevier Weekblad) en andere Nederlandse media. Kossen behaalde een bachelor American Studies en een master Journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Emile Kossen – ‘Station Amerika’
€ 21,99

Datum: zaterdag 14 mei
Aanvang: 16.00 uur

Iedereen is van harte welkom bij deze feestelijke boekpresentatie. Graag wel even aanmelden via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 0570-675925.

Aanmeldformulier >>

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor