LEESTIP
Sándor Márai - Gloed
Ramon van Huffelen
Portland
Karen Oosterink
De Tweede Hemel

Almar Otten
Het Alerdinck mysterie

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips

Giorgio Bassani
De tuin van de familie Finzi-Contini
Joke van Vliet
Wanneer de herten komen
Roland Aalbers in
Salon de Praam
Boekpresentatie Mamagaai-Papagaai


boekpresentatie 265Als je als ouders van jonge kinderen eenmaal het besluit hebt genomen om te gaan scheiden, dan volgt één van de moeilijkste momenten. Je moet het je kinderen gaan vertellen. Dat wil je zo goed mogelijk doen. En hoe begeleid je jouw kinderen tijdens deze lastige fase in hun leven? Mamagaai-Papagaai helpt daarbij.

Naast dat de knuffels en het prentenboek helpend zijn voor de ouders en kinderen, zijn er ook veel professionals die de producten ontdekt hebben. Mediators, kindbehartigers, kindertherapeuten-en coaches zijn onder andere professionals die de producten inzetten in hun praktijk of gebruiken voor trainingsdoeleinden.

Woensdag 30 maart 2022 presenteert Mamagaai-Papagaai in samenwerking met Ma.Ma.kinder- en jeugdcoaching de troostknuffels en het prentenboek "Dubbel Feest voor Gaaiker" bij boekhandel Praamstra in Deventer.

Van 16 uur tot 17 uur zijn Marieke Martens- Volmer ( auteur en kinder- jeugd coach ) en Eva Zoutenbier ( conceptdenker Mamagaai-Papagaai) aanwezig om uitleg te geven over de producten die ingezet kunnen worden bij scheiding.

Er zal een stuk worden voorgelezen uit het boek en er is ruimte om de troostknuffels te zien en vragen te stellen.

Je bent van harte welkom op woensdag 30 maart bij Boekhandel Praamstra aan de Lange Bisschopstraat 1 te Deventer.

Kinderen zijn uiteraard ook welkom.

Prijs: €  19,95

Bestel via ons formulier >>

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor