Boeken bestelwijze

Libris webshop >>

Via de Libris webshop knop kunt u boeken bestellen om af te halen in de winkel of te laten bezorgen.
U kunt ook ‘Direct bestellen’ gebruiken in de menubalk voor een bestelling of een vraag rechtstreeks aan ons >>.

Zojuist verschenen Deventer debuut

Lammert Voos, Canisius

Hilary Mantel
Klik op het boekomslag voor
korte film-presentatie.

Door Mannen gekozen
Emma Lammers

Social media
Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook

Jeroen Brouwers - Bezonken Rood

Klik voor meer leestips

Beroofd volgens de regels

Judith Schalansky in gesprek met Karolien Berkvens.

Judith Schalansky

Expositie Guido Orsetti

Pakje Kunst officieel van start door Garrelt Verhoeven
  Marlies Koers, Dagboek van een verloskundige


dagboek van een verloskundigeDagboek van een verloskundige is een intiem en openhartig portret van de ervaringen van een verloskundige en beschrijft een jaar uit het leven van Marlies Koers die, wanneer ze 25 is, eigenaar wordt van een verloskundigenpraktijk. Het feestje om dit te vieren wordt ruw onderbroken als Marlies weg moet in verband met een noodgeval met een cliënt. Dagboek van een verloskundige verschijnt op 4 juni bij uitgeverij Spectrum.
 
Je hebt 20 uur niet geslapen, 10 uur nauwelijks gegeten en je bent bezig met de begeleiding van je derde bevalling tijdens je 48-uurs dienst. Welkom in het leven van een verloskundige. Een baan met grote verantwoordelijkheid, met soms moeilijke en snelle beslissingen. Met puur geluk en soms kort daarop intens en hartverscheurend verdriet.

Een intiem en openhartig portret van het werk wat verloskundigen iedere dag en nacht met liefde uitvoeren.

marlies koersDit narratieve non-fictiewerk geeft inzicht in de indrukwekkende ervaringen die Marlies in haar werk op doet. Eerlijke en ontwapenende verhalen en een ode aan het vak in al zijn complexiteit.
Een gewild onderwerp, blijkt uit de grote belangstelling voor Marlies. Maar liefst acht uitgevers streden om de publicatierechten, waarbij Marlies uiteindelijk koos voor Spectrum.

“Boeken over zwangere moeders en vaders waren er al, maar dit is dat éne boek dat nog miste: het echte, grappige, gênante en eerlijke verhaal van een verloskundige. Heerlijk!” – Bastiaan Ragas

“Een heerlijk boek dat zowel ontroert als vermaakt en de lezer op een unieke manier mee laat kijken tijdens de meest intieme momenten in het leven van (toekomstige) ouders” – Anna van den Breemer

Literair agent Willem Bisseling verkocht niet alleen de publicatierechten, maar ook de verfilmingsrechten, aan NewBe. “We zien ongelofelijk veel potentie om van Dagboek van een verloskundige een serie of film te maken,” aldus Maurits Spijkerman van NewBe.

Dagboek van een verloskundige ,
256 pagina’s, paperback € 20,99
verschijnt 4 juni

Bestel nu vast een door Marlies Koers gesigneerd exemplaar

via dit bestelformulier >>

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor de Webwinkel-administratie