Boeken bestelwijze

Libris webshop >>

Via de Libris webshop knop kunt u boeken bestellen om af te halen in de winkel of te laten bezorgen.
U kunt ook ‘Direct bestellen’ gebruiken in de menubalk voor een bestelling of een vraag rechtstreeks aan ons >>.

Zojuist verschenen Deventer debuut

Lammert Voos, Canisius

Hilary Mantel
Klik op het boekomslag voor
korte film-presentatie.

Door Mannen gekozen
Emma Lammers

Social media
Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook

Jeroen Brouwers - Bezonken Rood

Klik voor meer leestips

Beroofd volgens de regels

Judith Schalansky in gesprek met Karolien Berkvens.

Judith Schalansky

Expositie Guido Orsetti

Pakje Kunst officieel van start door Garrelt Verhoeven

Lezing Alexander Reeuwijk.


Alexander Reeuwijk vertelt over zijn reizen naar Iran

In samenwerking met Saffraan Reizen organiseren wij op maandagavond 16 september een lezing van Alexander Reeuwijk over Iran.

Iran, het land van dichters, ayatollahs, sjahs en de mooiste islamitische architectuur ter wereld, is voor velen een mysterie. Toch is het een van de belangrijkste landen in het hart van het Midden-Oosten, prominent op de oude handelsroutes en heeft een eeuwenoude bewogen geschiedenis. Ook nu nog is Iran een belangrijke speler in de wereldpolitiek. In het afgelopen decennium reisde schrijver Alexander Reeuwijk meerdere malen van Istanbul naar Teheran en verder naar onder andere Isfahan, Shiraz, Persepolis en Yazd. Hij maakte er vrienden, sprak er met mullahs en probeerde het land te doorgronden en de bevolking te begrijpen. Tijdens een lezing van ruim een uur vertelt Alexander, aan de hand van prachtige beelden, over zijn reizen, oude reisverhalen, Iran en de Iraniërs. Daarna is het uiteraard mogelijk om alles te vragen over Iran, reizen en boeken.

Alexander Reeuwijk (1975) is schrijver en reiziger, met een voorkeur voor Azië, natuurlijke historie en oude reisverhalen. In zijn boeken combineert hij persoonlijke observaties met verhalen van reizigers uit het recente en verre verleden. Met zijn boek Reizen tussen de lijnen; dwars door Indonesië met Alfred Russel Wallace stond hij op de shortlist van de Jan Wolkers Prijs voor het beste natuurboek van 2014. Momenteel werkt hij aan een boek over Zuid-India. Zie ook alexanderreeuwijk.nl

Saffraan Reizen is een reisspecialist die zich toelegt op bestemmingen in Noord-Afrika, het Midden-Oosten en Centraal Azië.

Lezing Alexander Reeuwijk, boekhandel Praamstra , maandag 16 september, aanvang 20.00 uur.
Entree € 10,00 incl koffie en een drankje, reserveren in de winkel, telefonisch  of via het inschrijfformulier >>

Direkt bestellen kan hier >>

 

    

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor de Webwinkel-administratie