Boeken bestelwijze

Via de bestel libris kunt u boeken bestellen om af te halen in de winkel of te laten bezorgen.
U kunt ook ‘Direct bestellen’ gebruiken in de menubalk voor een bestelling of een vraag rechtstreeks aan ons.

Debuutroman van Wibo Kosters, presentatie 25 mei

Voorgoed voorbij

Nieuwe thriller Marcel Verreck

Zie de stad - Deventer in tekeningen, door Peter Paul Hattinga Verschure

Deventer Raamwerk
Fotoboek over de vingerafdrukken van het stadhuis 

Deventer RaamwerkBurgemeester Andries Heidema overhandigde op zaterdag 7 april om 12.00 het eerste exemplaar aan Ivan Marissink, de jongste deelnemer aan het Deventer Raamwerk.

Niet te missen kunstwerkHet kunstwerk Deventer Raamwerk in het nieuwe Deventer stadhuis is gewoonweg niet te missen: 700 m2 met 2264 aluminium vingerafdrukken en een enkele teenafdruk glinsteren sinds voorjaar 2016 in de zon. 2264 inwoners van de gemeente Deventer kregen met dit kunstwerk een prominente plek in het stadhuis. Beeldend kunstenaar Loes ten Anscher heeft nu in eigen beheer een complete beeldreportage over het tot stand brengen van haar wandvullende kunstwerk uitgebracht. “Ik ben zo blij dat het zo goed is gelukt en dat het werkelijk super, super, mooi is geworden!” glundert de kunstenaar enthousiast.

Barstensvol foto’s In de uitvoerige beeldreportage is het hele proces van het Deventer Raamwerk stap voor stap te zien: van het verzamelen van de vingerafdrukken en het complexe maakproces tot en met de opening van het stadhuis, de vele enthousiaste reacties en tot slot de gewonnen prijzen.Architect Michiel Riedijk heeft speciaal voor dit boek een gloedvolle inleiding geschreven. Op de achterflap staan lovende woorden over het Deventer kunstproject door landelijke media. 

Deventer Raamwerk, een beeldreportage is te koop voor € 15,-

Direkt bestellen kan hier >>

Salon de Praam exposeert
Paul van Dongen

Een avond van Gevallen engelen

Pakje Kunst officieel van start door Garrelt Verhoeven

Social media

Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.