Boeken bestelwijze

Via de bestel libris kunt u boeken bestellen om af te halen in de winkel of te laten bezorgen.
U kunt ook ‘Direct bestellen’ gebruiken in de menubalk voor een bestelling of een vraag rechtstreeks aan ons.

Thema-avond Deventer Boekenstad maandag 21 januari

Presentatie Malterfoske Lammert Voos

Salon de Praam exposeert Joke van Vliet

Het grote Deventer Cultuur Debat in Boekhandel Praamstra

Op donderdag 8 maart organiseren Vondst en Koek FM 'Het Grote Deventer Cultuur Debat' in Boekhandel Praamstra. Het verkiezingsdebat begint om 19:30 en is open voor publiek.

Van Deventer op Stelten tot Grims Papieren Theater, van het LOS festival tot de schouwburg - Deventer bruist van de kunst en cultuur. Tegelijkertijd bleek cultuur de afgelopen jaren ook regelmatig een politiek pijnpunt. Hoe moet het Deventer kunst- en cultuurbeleid er gaan uit zien voor de komende vier jaar?
Twee weken voor de gemeenteraadsverkiezingen gaan de lokale partijen het debat met elkaar aan in Boekhandel Praamstra. In ieder geval aanwezig zijn: Liesbeth Gijsen (wethouder Cultuur), Koen Boswinkel (GroenLinks), Daaf Ledeboer (VVD), Henrike Nijman (ChristenUnie), Hennie Eltink (Gemeentebelang), Gerry Stegeman (D66), Bep Spa (PvdA), Bert Kleine Schaars (Deventer Belang).
Het verkiezingsdebat is open voor publiek wordt tevens live gestreamd via koekfm.nl. Het debat is een initiatief van cultureel platform Vondst en internetradiostation Koek FM.

Donderdag 8 maart (19:30-21:00), gratis
Boekhandel Praamstra (2e etage)

 

 

Tommy Wieringa signeert zijn nieuwe boek ‘Dit is mijn moeder’

De keuze van Hermen Dijkstra


Pakje Kunst officieel van start door Garrelt Verhoeven

Social media

Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.