Boeken bestelwijze

Via de bestel libris kunt u boeken bestellen om af te halen in de winkel of te laten bezorgen.
U kunt ook ‘Direct bestellen’ gebruiken in de menubalk voor een bestelling of een vraag rechtstreeks aan ons.

Jean Klare Van A naar B

Expositie Annet Schaap
in Salon de Praam
Gouden Griffel voor Annet Schaap
Deventer boekenstad

 Samenwerking met Vakmedianet

vakmedianetInspelen op uw wensen en vragen en die van iedereen in Deventer en omstreken, daar streven wij naar. De nieuwste en belangrijkste titels in het businesssegment mogen dan ook niet ontbreken. Daarom zijn wij in het voorjaar van 2017 gaan samenwerken met Vakmedianet. Een volbloed Deventer uitgeverij die toonaangevende en prijswinnende boeken maakt, speciaal voor management- en organisatieprofessionals.

Samen met deze lokale partner presenteren wij aan de Keizerstraat in Deventer een ruim en veelzijdig assortiment van businessboeken. Over thema’s als strategie, leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, innovatie en veranderkunde. Het moderne businessboek blinkt uit in vormgeving en uitvoering. Kom daarom naar de winkel om het boek te ‘beleven’: houd het vast, blader er doorheen en vraag advies. De afdeling business bevindt zich op de tweede etage. Graag helpen wij u verder.

aders vasthouden wh
NIEUW op de afdeling business!

Hét vervolg op de bestseller Verdraaide organisaties van Wouter Hart.

Het gaat niet om loslaten, maar om Anders Vasthouden. Steeds meer organisaties proberen de slag te maken van het werken vanuit het systeem naar het werken vanuit de bedoeling. Maar dat is in de praktijk nog niet zo gemakkelijk.

Na zijn bestseller Verdraaide organisaties zet Wouter Hart in Anders Vasthouden de volgende stap. Hij beschrijft met talloze voorbeelden en metaforen negen sleutels die de lezer handvatten bieden bij:
• het leren sturen vanuit de bedoeling;
• het vergroten van eigenaarschap;
• het vormgeven van ondersteunende systemen.

 Welke plek hebben regels en kaders in het vergroten van eigenaarschap? Hoe kun je ruimte creëren zonder direct alles los te laten? Wat betekent dat voor de verantwoording? En hoe wordt de leerling, cliënt, bewoner of klant werkelijk de start van de oplossing?

Kortom: hoe geef je vorm aan het werken vanuit de bedoeling in de praktijk?

 

Over de auteur
Wouter Hart is oprichter en adviseur bij Verdraaide organisaties. Vanuit zijn creatieve, niet bedrijfskundige achtergrond onderzoekt hij de patronen onder het huidige organisatiedenken en hoe met minder beheerbaarheid veel betere prestaties kunnen worden gerealiseerd. Daarover geeft hij lezingen, workshops en trainingen. Samen met Harry Sonnenschein schreef hij Leiders van vandaag – Lessen voor morgen dat in 2009 genomineerd werd als Managementboek van het jaar. Eind 2012 verscheen Verdraaide Organisaties, dat hij schreef in samenwerking met Marius Buiting en waarvan inmiddels meer dan 50.000 exemplaren over de toonbank gingen.

 

 

 

Tess Schoemaker
winnares jubileum-schrijfwedstrijd

De keuze van Hermen Dijkstra


Pakje Kunst officieel van start door Garrelt Verhoeven

Social media

Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.