Geschiedenis van Deventer

Tat Tvam Asi

Papyrus

Wandelen met Voskuil

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor leestips

Judith Schalansky
klik voor groot formaat

Madoc

Pakje kunst
Jobien Berkouwer bij Praamstra, 16 juni , 20.30 uur


Masterclass Jobien 200
Masterclass profiling & boekpresentatie  ‘Zomermeisjes


Jobien Berkouwer werkte 15 jaar in diverse functies voor de Nederlandse politie. Ze is voormalig hoofdinspecteur van politie en juriste. Tegenwoordig is ze werkzaam als profiler en adviseur voor bedrijven en particulieren bij het oplossen van zaken als stalking, afpersing en bedreiging. Ze is getrouwd, heeft een zoon, woont momenteel in Amsterdam maar woonde ook een paar jaar in Deventer.

In haar lezing geeft Jobien een indruk van het fascinerende vak van een profiler. Hoe maak je een daderprofiel? Hoe schat je de risico’s op geweld in? Hoe gaan we hem of haar stoppen? Met deze masterclass leest u de psychologische thriller Zomermeisjes met nog meer plezier en kennis van het vak van een profiler.

Over “Zomermeisjes”
De jonge Amsterdamse rechercheur Lot van Dijk moet tot haar grote teleurstelling aan de slag bij het korps Twente – ver weg van waar het volgens haar allemaal gebeurt. Ze wordt gek van verveling, totdat tijdens een slepende nachtdienst ineens het lijk van een tienermeisje wordt gevonden in een afgelegen hutje in het bos.

Zomermeisjes is een zenuwslopende psychologische thriller over het werk van een jonge profiler die de psyche van een seriemoordenaar tot de kern probeert te ontrafelen. Hoe dieper ze graaft, hoe dichterbij ze komt. En hoe groter het gevaar wordt.

Jobien Berkouwer , Masterclass profiling. Donderdag 16 juni , 20.30 uur.

Boekhandel Praamstra, toegang vrij, reserveren via lezing bijwonen >>  of via de winkel of per telefoon , 0570-675925
Jobien Berkouwer, Zomermeisjes , het boek, 288 pagina’s, paperback € 19,99

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor